1000 vragen aan jezelf – 25

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Vandaag is het weer tijd om verder te gaan met de 1000 vragen aan jezelf. Dit keer zijn er weer een aantal pittige vragen bij. Zoals de vraag welke naam ik graag gehad zo hebben als ik hem zelf uit mocht kiezen. Maar ook de vraag welke slechte gewoonte ik heb vond ik lastig te beantwoorden.

IMG_5364

Ik heb voor deze foto gekozen die gemaakt is tijdens een fotoshoot omdat deze foto mijn andere kant laat zien. Als ik in een rol kruip kan ik echt even een totaal ander iemand zijn. Tenminste dat kon ik vroeger. Daarnaast laat het ook zien hoe slank ik vroeger was. Helaas is dit door mijn slechte gewoontes niet meer het geval) 

 

337. Ben je nog steeds dezelfde persoon als vroeger? Nee zeker niet. Vroeger was ik degene die altijd in de picture stond hield van verkleden etc. Nu ben ik een huismus die heel onzeker is. 

338. Waarom heb je gekozen voor het werk dat je nu doet? Deze vraag kan ik niet echt beantwoorden omdat ik geen baan heb. Ik kan momenteel door mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid niet werken. Iets wat ik erg jammer vind want ik zo ontzettend graag een leuke baan vinden. 

339. Welke slechte gewoonte heb je? Eten. Ik ga altijd eten als ik nerveus ben of iets spannend vind. Dit jaar focus ik me erop om dit niet meer te doen maar geloof me dat is niet makkelijk. Want ik ben het inmiddels zo gewend om een pak autodrop of honingdrop weg te eten als het slecht gaat. Daarnaast heb ik een red bull verslaving die drink ik zo 3-4 in de week. Echter heb ik het nu al 2 weken niet meer op want ik probeer er mee te stoppen. 

340. Vaar jij je eigen koers? Ja dat denk ik wel want ik ben nogal eigenwijs. Wat eigenlijk best apart is want ik vraag mezelf altijd af hoe andere mensen over mij denken. 

341. Waar kun je over doorzeuren? Zeuren over de pijn die ik elke dag voel maar dat probeer ik niet te doen en boeken i love books.

342. Is elke relatie te redden? Ja dat denk ik wel zolang je beide bereid bent om er aan te werken en dingen wilt veranderen. 

343. Met welk lichaamsdeel ben je tevreden? Ik ben heel blij met mijn ogen en mijn kleine oortjes.

344. Hoe houd je het leven spannend? Spannend ben je gek ik hou van saai saaier saaist. zolang ik mijn boekje kan lezen, gelukkig ben met vriendlief en zoonlief, een kopje thee heb en een fijn huis vind ik het allemaal prima. 

345. Kun je goed presteren onder druk? Als het moet wel maar ik doe het liever niet omdat ik er daarna letterlijk ziek van word. Ooh en ik wil ook nog wel eens in paniek raken. 

346. Welke levensfase heb je als prettig ervaren? Mijn peutertijd! Ik was een heel gelukkige lieve peuter.

347. Vind je andere mensen net zo veel waard als jezelf? Meestal nog meer dan mezelf

348. Heb je altijd een keuze? Je hebt altijd een keuze misschien niet in wat je overkomt maar wel met hoe je er mee omgaat. Sommige mensen hebben wel eens tegen mij gezegd met alles wat jij hebt meegemaakt snap ik niet dat je nog overeind staat. Maar ik probeer ondanks alle tegen slagen en pijnen altijd het beste van het leven te maken want er zijn ook zoveel mooie dingen om van te genieten en voor te leven. 

349. Wat is je favoriete seizoen? Winter want ik houdt van alle kaarsen, lampjes, kerstbomen, haard vuurtjes, warme chocolade melk, schaatsen en alle dingen die bij de winter komen kijken

350. Hoe had je willen weten als je zelf je naam had mogen uitzoeken? Yvette. Tenminste zo wilde ik als kind altijd heten. Nu vind ik dat een verschrikkelijke naam en ben ik blij met de naam Melanie.

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
KoolFamily
3 jaren geleden

348 vind ik een mooie. Ik ben van mening dat iedereen tegenslagen kent in zijn leven: iedereen krijgt te maken met ziekte en/of overlijdens in de familie- of vriendenkring, iedereen heeft wel eens een financiële tegenslag, iedereen voelt zich wel eens alleen gelaten.
Maar hoe we ermee omgaan bepalen we zelf. We kunnen in slachtofferrol kruipen of we kunnen net alles positief proberen benaderen…
KoolFamily onlangs geplaatst…Exit corona deel 2: SOS kinderen!My Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x