Over de boeken van Sebastiaan Koen

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het tijd om jullie wat meer te gaan vertellen over de boeken van Sebastiaan Koen. Deze auteur heeft inmiddels 3 boeken op zijn naam staan. Alle drie de boeken horen bij de serie De Verhalen Van Auruco    . Dus mocht je geen spoilers willen lees dan alleen over het eerste boek. Want bij de vervolg boeken kan ik niet garanderen dat er helemaal geen spoilers instaan.

540x840 Nou we beginnen dit keer dus bij het begin met het eerste deel in De verhalen van Auruco, genaamd Een rijk in verval. Dit boek las ik vorige maand al. De recensie van het eerste deel kun je hier vinden. Ik moet zeggen dat ik het een zeer sterk debuut vond. Maar goed geen zin om de recensie te lezen en wil je toch weten waar het boek over gaat dan komt hier de flaptekst.

De jonge broers Dorvin en Edilion worden door een aanval van afschuwelijke wezens, gedwongen hun geboortedorp te ontvluchten. Wraakgevoelens jegens de tovenaar Felkon Demonos die de wezens heeft geschapen, dringen zich aan hen op. In een zoektocht naar antwoorden op hun vragen, komen ze achter een geheim dat hun familie met zich meedraagt.
De gebroeders Staalhart vechten voor hun levens. In opdracht van de koning moeten ze deelnemen aan een bloeddorstig spel. Ternauwernood weten ze te overleven, waarna hun echte avontuur begint. Met nieuwe vrienden gaan ze de strijd met de tovenaar aan. Maar niet zonder gevolgen.
De vijand is overal.

534x840 Dan gaan we verder met deel 2 Een koninklijk verraad. Ik moet trouwens bekennen dat ik de covers van deze serie echt supper tof vindt. Het zijn net kleine schilderijtjes vind je niet? Maar goed dit tweede deel ga ik dus lezen voor mijn recensie volgende week. Maar voor nu alvast de flaptekst.

Er zijn geen veilige oorden in deze oorlog.

Na de vlucht uit Rodean en na Sedrans dood, is er weinig tijd om te rusten voor de gebroeders Staalhart en hun vrienden.

Hun volgende doel is om de koning af te zetten en dat moet zo snel mogelijk gebeuren.

Terwijl Skjald en Elisia daar de eerste stappen voor ondernemen, reizen Edilion en Dorvin naar Vatthar af om meer over hun ouders te weten te komen.

Daarbij krijgen ze meer informatie over de veroverde stad Istongyr. Buiten dat komt de gruwelijke achtergrond van Thorgdar boven tafel.

De tovenaar Felkon heeft de jacht op de broers en hun vrienden geopend.

536x840 Nou en als je dan deel 2 hebt gelezen wil je natuurlijk ook weer weten hoe het verder gaat. Gelukkig hoef je dan dus niet te wachten want deel 3 is ook al uit. Je kunt trouwens alle delen hier kopen. Ik ben inmiddels aardig benieuwd naar hoe het verder gaat. Stiekem kan ik dan ook niet wachten tot deel 4 uit komt. Maar goed daar moet ik nog heel eventjes geduld voor hebben.

De koning is dood.
Edilion en Dorvin weten na het afzetten van de koning kort rust te vinden in de hoofdstad. Skjald is ontvoerd en er wacht de gebroeders Staalhart een nieuwe taak. Terwijl Elisia met Wargans kinderen achter Skjald aangaat, wordt de rest van het gezelschap naar de IJzeren Stad gestuurd. Daar is de familie IJzervuist in het nauw gedreven door Felkons handlanger. Ze krijgen meerdere aanvallen te verduren. Styrr stelt de inwoners een ultimatum.
Om de ondergang van de IJzeren Stad te voorkomen, verzamelen de gebroeders Staalhart een handjevol bondgenoten en zetten ze de tegenaanval in. Samen maken zij een vuist tegen Styrr. Ze belegeren de stad Istongyr en staan oog in oog met de Ziellozen.
Ondertussen ontrafelen Elisia en Skjald in het noorden nieuwe geheimen en raken ze bij een andere strijd betrokken.
De oorlog woedt hevig in Auruco en neemt levens waar hij blieft.

Ik hoop dat jullie inmiddels net zo nieuwsgierig zijn geworden naar de boeken van Sebastiaan Koen als dat ik was.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
linda Meester
linda Meester
3 jaren geleden

Ik heb niet eerder van deze auteur gehoord. De kaft en titels spreken mij wel aan

nicole
3 jaren geleden

Wat fijn dat er drie delen van zijn. Als het verhaal je dan ligt, kun je even vooruit.
nicole onlangs geplaatst…Klusjes in huis blijven gemiddeld zo’n 2 jaar liggenMy Profile

rachel
3 jaren geleden

de schrijver ken ik niet maar de cover vind ik wel iets hebben om het te lezen

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x