1000 vragen aan jezelf – 24

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Wat zijn ze toch leuk he die 1000 vragen aan jezelf! Inmiddels zijn we alweer aanbeland bij de 24ste blog met vragen die ik aan mezelf stelde. Al 24 keer deelde ik lief en leed met jullie. Ook vandaag komen er weer een aantal interessante vragen voorbij. Zo vertel ik o.a of ik denk dat alles mogelijk is. Heb jij wel eens nagedacht over deze vraag? Denk jij dat alles mogelijk is zolang je maar je best doet?

323. Hoe oud voel je je? Lichamelijk 90 geestelijk een jaar of 25 

324. Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Een meisje met overgewicht die heel erg onzeker is over der eigen en of ze de dingen wel goed doet. Maar die wel beschikt over een enorme wilskracht en positieve energie. Een meisje wat hoop dat ze dit jaar weer wat meer van d’r zelf leert te houden.

325. Kun je goed luisteren? Jazeker je kunt mij alles vertellen en ik luister vol geduld naar je verhaal. 

326. Welke vraag is je te vaak gesteld? Ben je wel echt ziek je ziet er helemaal niet ziek uit. Ooh die vraag haat ik echt. 

327. Is alles mogelijk? Alles is mogelijk zo lang je er maar in geloofd. Ik heb dyslexie, autisme en allerlei andere klachten. Een blog beginnen leek gedoemd om te mislukken maar ik had een passie en een wil en zie hier het resultaat. 

328. Hoe traditioneel ben je? Heel traditioneel en mijn vriend ook wij houden ook echt van de ouderwetse rolverdeling ik verwen hem met lekker eten het huishouden etc en hij verdient het geld. 

329. Kent iemand je diepste geheimen? Mijn aller diepste geheimen kennen maar weinig personen. Ik kan er maar 2 noemen denk ik. Dat zijn dingen die ik heb meegemaakt waar ik liever niet over praat. Maar voor de rest ben ik eigenlijk echt wel een open boek ik vertel eerder teveel dan te weinig.

330. Hoe ziet je ideale partner eruit? Die heb ik al gevonden dat is mijn partner. Rustig zorgzaam of zijn tijd zaadjes planten met woorden waardoor ik over dingen ga nadenken. Motiverend, soms een tikkeltje eigenwijs een man die sterk in zijn schoenen staat en ook nee tegen mij durft te zeggen. 

331. Waar hunker je naar? Ik hunker enorm naar een beetje meer zelf liefde dat klinkt raar maar het zou super fijn zijn als ik ook eens wat meer van mezelf zou kunnen houden. Daarnaast hunker ik er na om mijn grootste angsten te overwinnen. 

332. Ben je moedig? Nee ik ben de grootste bangerik op de hele wereld maar toch overleef ik alles.

333. Is er voor alles een juiste plaats en tijd? Nee want voor sommige dingen is het gewoon nooit de juiste tijd of de juiste plaats. Denk aan iemand die veel te vroeg dood gaat door een ziekte. Ik heb in een hospice gewerkt als vrijwilliger en dat was heel mooi en dankbaar werk. Het heeft me ook doen beseffen dat het nooit de juiste tijd is om iemand te moeten los laten ook al is het beter voor diegene. 

334. Waar voel jij je te goed voor? Nergens want ik ben niet meer dan een ander. 

335. Zou jij een jaar zonder mensen kunnen? Nee helemaal zonder mensen niet. Ik hoef niet veel mensen maar af en toe een praatje vind ik toch wel fijn. 

336. Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf? Toen ik mijn blogdoelen voor dit jaar al in februari haalde waardoor ik ze omhoog heb kunnen opschroeven.

Zo dat waren de vragen weer voor deze week! Ik hoop dat jullie ze leuk vonden.

Liefs, Melanie 

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cynthia
4 jaren geleden

Leuk om weer te lezen! Ik vind dit echt een leuke manier om je beter te leren kennen! 🙂
Cynthia onlangs geplaatst…5x Me-Time voor Mama (+Winactie!)My Profile

Laura
Laura
4 jaren geleden

Wat leuk!. Ik heb deze categorie ook. Maar hij ligt al flink lang stil. Misschien toch maar weer een keer oppakken.

Neeltje
4 jaren geleden

Dit is een unieke manier om je beter te leren kennen!

MoniqueMichelle
4 jaren geleden

Super leuk. Leuk om de persoon achter deze blog beter te leren kennen.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x