Van eigen bodem met Sebastiaan Koen

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is alweer juni. Jeetje die tijd vliegt dit jaar echt razendsnel voorbij. Waarschijnlijk omdat het zo’n apart en raar jaar is. Maar een nieuwe maand betekend natuurlijk ook nieuwe auteurs van eigen bodem. De eerste auteur waar ik jullie aan mag voorstellen is Sebastiaan Koen.

Sebastiaan Koen

Sebastiaan Koen woont in het mooie Assen. Na de middelbare school heeft hij zich aan drie studies gewaagd: verpleegkundige, Leraar Engels en vertaler Engels. Maar eigenlijk paste geen een van die studies echt bij hem. Uiteindelijk werd Sebastiaan Koen koerier. Deze baan als koerier kwam hem eigenlijk wel ten goede. Want terwijl Koen de pakketjes bezorgt, is het in zijn hoofd een komen en gaan van ideeën. In de auto heeft hij namelijk genoeg tijd om na te denken. Die ideetjes schrijft hij snel even op zodat hij ze niet vergeet.

Sebastiaan schrijft eigenlijk al sinds hij 18 is en hoopt op een dag alleen van het schrijven te kunnen leven. Inmiddels heeft Sebastiaan 3 boeken op zijn naam staan die onderdeel zijn van een serie van uiteindelijk 4 boeken. De serie heet Verhalen van Auruco, maar daar gaan we het de komende weken nog uitgebreid over hebben. Naast het schrijven en zijn werk als koerier is Sebastiaan Koen ook gek op Pokemon Go. Dus in zijn vrije tijd vind hij het heerlijk om buiten te lopen en zo zijn tijd te spenderen.

Nou de komende weken gaan we Sebastiaan nog veel beter leren kennen! Ik zou zeggen houdt de blog goed in de gaten.

Liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

Sebastiaan

Wil je de boeken van Sebastiaan Koen kopen dan kun je dat hier doen.  Mijn recensie van het eerste boek van Sebastiaan Koen vind je hier.

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Laura
Laura
3 jaren geleden

Oké. Nu ben ik benieuwd naar die serie. Ik ga je blog in de gaten houden

Linda
3 jaren geleden
Antwoord aan  Laura

Ok nog onduidelijk wat voor soort boeken hij schrijft, ben beniewd

rachel
3 jaren geleden

ik ben benieuwd dus ga het in de gaten houden 😀
rachel onlangs geplaatst…M.A.C Cosmetics limited-edition Bronzer collectie geeft sunkissed lookMy Profile

Emmy
3 jaren geleden

Leuk , een serie over een schrijver van eigen bodem.. Ik ben gek op lezen en ga je zeker volgen met deze serie

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

ik herken dat wel, op momenten dat je niet perse gefocused moet zijn. krijg je de leukste ideeen En die moet je dan snel opschrijven anders zijn ze weer vervlogen!

Wendy
3 jaren geleden

Leuk! Ik ben benieuwd!

Manon
3 jaren geleden

Nou dit klinkt allemaal veelbelovend.
Manon onlangs geplaatst…TGIB WEEKLY: Tatoeage En Een Burrito ExtravaganzaMy Profile

Corrina Wassenaar
3 jaren geleden

Ben niet zo’n lezer maar ga dit eens onthouden

Mariam Bentum
3 jaren geleden

Interessant en je hebt een mooie clifhanger. Graag tot de volgende keer.

Groetjes,
Mariam

Stefaan De Winter
3 jaren geleden

hmmm die serie wil ik zeker volgen!
Stefaan De Winter onlangs geplaatst…Recept | Jules MousseMy Profile

trackback

[…] deze recensie voor jullie te schrijven. Dit keer is het een recensie van Een koninklijk verraad van Sebastiaan Koen. Dit is alweer het tweede deel in De verhalen van Auruco. Dus let op de volgende recensie kan wat […]

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x