Over de boeken van Marijke Vos

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag gaan we het hebben over alle boeken en verhalen die Marijke Vos heeft geschreven. Zoals je in de uitgebreide bio al hebt kunnen lezen zijn dat nogal wat leuke verhalen. Ik had dit keer dus best een beetje moeite om een leuke selectie voor jullie te maken. Houdt er wel rekening mee dat alle boeken behalve haar aller nieuwste alleen als e-book te verkrijgen zijn.

5e2e845e3d4f22.53202851-1Ik wil dit keer beginnen met een serie die Marijke Vos exclusive voor Kobo heeft geschreven. De serie heet De wedding planner en ging in januari van dit jaar van start. Inmiddels zijn er al 5 delen verschenen in deze serie. Meer informatie over alle delen van de wedding planner kun je hier  vinden. Maar hier alvast in het kort waar deze serie over gaat. 

De Weddingplanner gaat over Tessa, die na haar ontslag, per toeval in aanraking komt met Maartje, een weddingplanner. Maartje is super creatief, maar heel chaotisch. Tessa is juist van de regels, kaders en lijstjes. Ze lijken een perfecte match om samen de tofste bruiloften te organiseren, maar daar komen heel wat uitdagingen bij kijken. En natuurlijk ook wat mannelijk schoon

9200000102539525 Het eerste boek dat ik las van Marijke Vos, nou ja las luisterde op storytel was Van Chanel naar Flanel. Ik wilde al heel lang iets lezen van Marijke maar helaas had zij alleen maar e-boeken en die kan ik dus helaas niet lezen. Toen ik geopereerd was aan mijn hand vorig jaar nam ik een maandje storytel. Zodat ik in bad toch naar een boek kon luisteren. Want lezen tja dat lukte op dat moment met me gips niet. Toen zag ik daar Marijke haar boek op staan en sprong ik een gat in de lucht. Van Chanel naar Flanel heeft me dan ook zeker niet teleurgesteld.

Hier gaat het boek over: Oké, misschien had Jennifer wel iets eerder kunnen bedenken dat ze niet met haar steenrijke verloofde wilde trouwen dan op de dag van de miljoenenbruiloft zelf. In de kerk. Voor het altaar. Maar soms realiseer je je pas op het laatste moment wat het beste voor je is, toch? Jennifer slaat, met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus, op de vlucht naar Canada. Weg van haar ex-verloofde en zijn woedende familie, maar zonder baan, vrienden, huis of geld.

531x840 Alles op alles volgde na Van Chanel tot Flanel in 2019. Alles op alles is wederom een heerlijke feelgood. Alles op Alles gaat over Nadja.

Wanneer haar oudtante Ella een beroerte krijgt, aarzelt Nadja geen moment: ze besluit haar zojuist gestarte sabbatical door te brengen in Ella’s kleine huis in Engeland. Als kind spendeerde Nadja elke zomervakantie met haar ouders en zusje bij haar oudtante, aan de rand van het landgoed Stonewood, en fantaseerde over het verlaten landhuis. Haar oudtante was echter altijd heel duidelijk: je mag er nooit bij in de buurt komen.

Wanneer Nadja Ella’s oude dagboek vindt, stuit ze op een mysterieuze geschiedenis, en ze krijgt het landhuis niet meer uit haar gedachten. Waarom is het al zo lang onbewoond? De idylle van Nadja’s verblijf wordt ruw verstoord als het landgoed een nieuwe eigenaar blijkt te hebben. Het miljoenenbedrijf Logan Enterprises en de arrogante projectontwikkelaar Benjamin Logan, willen het huis slopen. Samen met een paar excentrieke dorpsbewoners zet Nadja alles op alles om het landhuis te redden. Maar is Benjamin wel echt de vijand?

547x840 En nu is het dan eindelijk zover. Deze maand verschijnt er een boek van Marijke Vos als Paperback en daar ben ik zo ontzettend blij mee. Want nu kan ik eindelijk gewoon lekker een boek van haar gaan lezen. Dit is dus ook het boek wat ik deze maand ga lezen voor mijn recensie. Ik pleit voor jou kun je hier kopen.

Hier gaat Ik pleit voor jou over: De jonge, ambitieuze advocate Janna heeft er alles voor over om die felbegeerde promotie binnen te slepen, maar een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel gooit roet in het eten. Ze zet zichzelf voor schut, verliest Zeer Belangrijke Documenten van haar aankomende zaak en deponeert tot overmaat van ramp haar maaginhoud over de gaatjesschoenen van een onbekende man.
Janna krijgt nog één kans om indruk op haar baas te maken: het in goede banen leiden van de vechtscheiding tussen twee BN’ers waar heel Nederland van smult. Ze zet alles op alles om de rechtszaak voor de Gooische cliënte en haar monsterlijke tweeling te winnen. Maar dan herkent ze de uitermate charmante advocaat van de tegenpartij: de man met de gaatjesschoenen…

Ik ben echt reuze benieuwd naar dit boek! Jullie kunnen snel lezen wat ik van dit boek vindt. 

bewaar voor later op pinterest

Marijke Vos

Liefs, Melanie

Ben je nou benieuwd naar de auteur achter deze boeken lees dan mijn interview met Marijke Vos hier. 

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

 

 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
corrina
corrina
3 jaren geleden

O hier ga ik zeker een deel van lezen. Ik ben nog niet zo’n echte lezer. Dan is dit wel een leuke om te starten

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Lijken me erg leuke boeken om te lezen, ken de schrijver nog niet.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x