1000 vragen aan jezelf – 23

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Daar gaan we weer! Tijd voor een aantal vragen aan mezelf. Deze waren wat minder moeilijk maar toch soms pittig! Maar dan vooral de vraag over pesten.

CIMG9528

309. Wat voel je als je verliefd bent? Vlinders in je buik!

310. Horen veel drinken en eten bij gezelligheid? Hoort het erbij nee. Maar ik vind bijv gourmette wel heel gezellig. Maar dat vind ik ook van een leuke wandeling in het bos. 

311. Welke dingen staan nog op je to-do-list? Een reis maken naar Amerika, Uiteindelijk weer kunnen werken, De keuken en badkamer verbouwen, Een aantal schrijvers die ik nog heel graag wil interviewen, trouwen met vriendlief. (De kans is klein want hij wil niet trouwen) En vooral heel veel genieten.

312. Twijfel je vaak? Ja, Ik ben een echte twijfelaar. 

313. Waar ben je ontevreden over? Mijn lichaam. Elke dag pijn hebben is namelijk niet zo fijn. Ik heb het lichaam van een 92 jarige maar de geest van een 20 jarige. 

314. Met welk gevoel stap je in een vliegtuig? Een hoop stress. Ik vind vliegen echt verschrikkelijk max 3 uurtjes hou ik nog net vol. Die reis naar Amerika zit er dus nog even niet in. 

315. Vind jij: voor wat, hoort wat?Nee, Als ik iets voor een ander doe dan doe ik dat me t liefde of omdat ik het wil en zeker niet omdat ik er iets voor terug wil.

316. Ben je wel eens gepest? Yes, Ik ben heel erg gepest. Dit heeft heel veel invloed gehad op mijn leven. Onlangs schreef ik er een kort verhaal over. Wie weet deel ik die binnenkort wel met jullie op mijn blog.

317. Hoe spontaan ben je? Heel spontaan.

318. Steun jij mensen onvoorwaardelijk? Als ik je compleet vertrouw en je hebt een plekje in mijn hart dan zal ik je idd onvoorwaardelijk steunen.

319. Waar voel je je schuldig over? Nergens, Want je hebt er niks aan om je schuldig te voelen. 

320. Welke mensen van vroeger zitten nog steeds in je hart? Mijn buurjongetje van vroeger. Ik zou hem nou niet meer herkennen maar de verhalen koester ik voor altijd. 

321. Wat geeft het leven zin? De kleine dingen in het leven. Een glimlach van een oud mannetje op straat. Een kopje thee van vriendlief een knuffel van me zoon. Maar ook bijv een mooi gekleurd bloemetje in de tuin. Al die kleine dingetjes maken het leven mooi.

322. Wat had je graag eerder geweten? Dat er ook mannen zoals mijn partner bestaan. 

Heel veel liefs,

signature5e9476242e51a

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon/Hey Frits
3 jaren geleden

Echt niet leuk om te lezen dat je vroeger gepest bent 🙁 Ik vind in ieder geval uit de rest van je antwoorden dat je super positief overkomt, ondanks dat wat er in je leven is gebeurd.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x