Blogs van eigen bodem met Oli Veyn

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer tijd om je voor te stellen aan een van de auteurs van eigen bodem deze maand. Dit keer is het niemand minder dan fantasy auteur Oli Veyn.

Oli Veyn

Oli Veyn is een rasechte Brabander en moeder van drie geweldige kinderen! Ze is een knutselgoeroe en houdt van lezen en nog meer van schrijven. Ze won de Watty Award met haar schrijfsels. Als knutselgoeroe heeft ze veel te veel hobbymateriaal, maar daarnaast heeft ze een tik voor Flip flops, veel schoenen en kleren maar nooit teveel boeken. Want tja boeken kun je nooit genoeg hebben toch? Ze kijkt ook nog graag eens wat op Netflix en is lyrisch over De Kissing Booth.

Ze zit ook graag op social media soms iets teveel, Ze schrijft dus op Wattpad op blogs en op haar eigen site.

Op haar wensenlijstje heeft ze ook nog een aantal dingen staan zoals boekparfum, een wereldwijde bestseller en een Volkswagen t1 bus. Ze zou ook graag nog een keer door Alaska reizen.

Haar passie voor schrijven resulteerde in de fantasy reeks De orde van de poortwachters welke wordt uitgegeven door Godijn Publishing. Ze hoopt dat haar boeken ooit naar het Engels vertaald gaan worden. Naast de poortwachters heeft ze een uitstapje gemaakt naar feelgood met de novella Wederzijds verlangen die ook bij Godijn publishing en storytel is uitgekomen. Volgende week vertel ik je natuurlijk nog veel meer over haar boeken en verhalen. En aan het einde van de maand kun je natuurlijk ook weer een interview verwachten.

Liefs, Melanie

Het interview is inmiddels online en kun je  hier  lezen.

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Bookstamel is dan ook geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole
4 jaren geleden

The Kissing Booth… Die titel spreekt mij aan. Dat boek ga ik eens even opzoeken op Goodreads.
nicole onlangs geplaatst…Kinderfeestje 6 jarige thuis: met planning en tijdschema!My Profile

VerKlaproos
3 jaren geleden

Wat leuk om wat meer over de schrijfster te weten!
VerKlaproos onlangs geplaatst…Liefkozende lippenMy Profile

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x