Van eigen bodem Evi F. Verhasselt

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het tijd om jullie weer te gaan voorstellen aan een nieuwe auteur van eigen bodem. Ik blijf dit toch wel de leukste tijd van de maand vinden. Evi F. Verhasselt is een Vlaamse auteur en ze schrijft geweldige fantasy boeken. Evi heeft inmiddels al aardig wat boeken op haar naam staan. Vandaag kun je dus kort kennis maken met deze auteur. Later deze maand kun je dan het interview en de blogs over haar boeken lezen. 

Evi F. Verhasselt

Evi F. Verhasselt is geboren in 1977. Op haar twaalfde had ze de jeugdbibliotheek uitgelezen en besloot ze dat het tijd werd om zelf wat op papier te zetten. Het duurde echter nog tot december 2004 voordat ze, onder het pseudoniem Fiona, haar eerste korte verhaal ‘Ochtend in de stad’ de wereld in stuurde.

Dankzij de vele positieve commentaren, kreeg Evi F. Verhasselt de smaak goed te pakken en volgden er meer verhalen in uiteenlopende genres, Zoals ‘Ze zeggen dat ik gek ben’, ‘De hand van Sachmet’en ‘Bloedmoeder’

Al haar verhalen hebben steevast een fantastisch kantje, dankzij haar grote voorliefde voor auteurs als Roger Zelazny, David Eddings, Terry Pratchett, Julian May, Douglas Adams, Tad Williams en vele anderen.

Evi F. Verhasselt woont momenteel in Antwerpen, waar ze samenleeft met een toetsenbordtapijtje dat de naam Luna draagt. Wanneer ze niet met haar hoofd in de wolken zit, onderneemt Evi Verhasselt pogingen om Bob Ross na te schilderen, Netflix uit te kijken en dwaalt ze rond op Fantasy-festivals onder het mom van research.

De komende weken gaan we Evi en haar boeken nog veel beter leren kennen. 

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar voor later op Pinterest

Evi 2

Het interview met Evi F. Verhasselt kunnen jullie hier lezen

De boeken van Evi F. Verhasselt kopen doe je hier

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Bookstamel is dan ook geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x