1000 vragen aan jezelf – 22

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Daar zijn we weer om een aantal vragen over mezelf te beantwoorden. Sinds ik deze vragen aan het beantwoorden ben heb ik al zoveel over mezelf geleerd. Ook dingen waarvan ik denk kop op Mel die kun je over winnen. Wat ik ook geleerd heb is dat mijn partner mij erg goed kent. Een keer in de zoveel tijd vind die het leuk om de vragen te lezen en dan geeft die al een antwoord voor die het gelezen heeft. Hij zegt dan precies het zelfde over mij als ik zelf deed.

CIMG0657 copy

295. Ben je een vooruit- of achteruitdromer? Ik moet nu nog zeggen een achteruit dromer maar ik werk er hard aan om alleen nog maar vooruit te dromen.

296. Ga je makkelijk de confrontatie aan? Nee, dat is echt iets waar ik nog flink in kan groeien. Vaak ga ik de confrontatie pas aan als het al te laat.

297. Waarin verschillen jij en je moeder? Ik denk dat mijn moeder en ik niet zo veel verschillen van elkaar. Op een ding na mijn moeder houdt van veel vrienden en familie om zich heen en ik ben graag alleen met mijn partner en zoon. Mijn moeder vond dat altijd lastig dat mijn partner en ik niet veel vrienden hebben. Maar wij willen dat zelf niet we hebben allebei een hele goede vriend(in) die we vertrouwen. 

298. Waar ben je het liefst? Thuis en dan het aller liefst in mijn boekenkamer. Zeker als ik die net helemaal opgeruimd heb en mijn boekenkasten weer netjes zijn. 

299. Krijg je voldoende aandacht van het andere geslacht? Ja hoor, Ik hoef niet zo nodig aandacht van het andere geslacht. Vroeger toen ik jong en slank was werd ik daar soms helemaal gek van.

300. Wat is je favoriete toetje? Glutenvrije New York Cheesecake. Hmmm misschien moet ik die als volgend recept op mijn blog zetten. Wat denken jullie?

301. Waarin ben jij een natuurtalent? Ik denk in interviewen. Dat vind ik erg leuk om te doen en gaat me best gemakkelijk af. 

302. Wie in je omgeving is onlangs positief veranderd? Mijn partner. Toen ik hem leerde kennen was hij echt een verlegen kat uit de boom kijker, een binnen vetter die niet snel voor zich zelf op kwam. Nu maakt die makkelijk een praatje met andere. Als die iets niet leuk vind op het werk of thuis zegt die het. Ik vind dat heel knap.

303. Heb je jezelf wel eens betrapt op racisme? Nee maar dat komt denk ik omdat ik daar heel erg op tegen ben. In elke bevolkingsgroep etc heb je goede en slechte mensen dat is nou eenmaal zo. 

304. Voel je je fit? Nee, ik voel me een geestelijk 25 jarige in het lichaam van een 90 jarige. Ik probeer wel gezond te leven en te bewegen. Maar met mijn diagnoses is dat soms een beetje lastig. 

305. Heb je financieel alles op orde? Jazeker, Vroeger was dat wel anders maar daar he b ik van geleerd.

306. Welk boek heeft je teleurgesteld? Caraval, Dat boek werd enorm opgehemeld dus ik dacht ik zal het ook eens lezen. Ik raakte er gewoon niet doorheen en dat vond ik erg teleurstellend.

307. Om welke reden vond je laatste verhuizing plaats? In juli is dat 5 jaar geleden alweer. Toen kochten we ons huidige huis. Momenteel zijn we hard bezig om daar echt ons thuis van te maken.

308. Ben je een zwart-witdenker? Yes, grijs staat niet in mijn woordenboek. 

Heel veel liefs,

signature5e9476242e51a

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon
3 jaren geleden

Ik vind Ben je een vooruit- of achteruitdromer? een hele mooie vraag. Nooit bij stilgestaan.
Manon onlangs geplaatst…Last-Minute Moederdag CadeausMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x