1000 vragen aan jezelf – 21

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer Zaterdag en dat betekent dat het tijd is om weer wat vragen aan mezelf te gaan beantwoorden. Dit keer vond ik de vragen best makkelijk te beantwoorden en dat is ook wel eens fijn toch.

20200411_111748

281. Verzin je vaak doemscenario’s? Elke dag wel ik kan echt over alles veel te lang nadenken en ik verzin echt de meest erge dingen die kunnen gebeuren. Heel vervelend maar zo werkt mijn hoofd nou eenmaal helaas. 

282. Wat stel je vaak uit? Het huishouden, als ik aan het bloggen of lezen ben vergeet ik gewoon dat ik ook nog andere dingen moet doen.

283. Zijn dieren net zo belangrijk als mensen? Jazeker mijn poezenbeesten zijn heel belangrijk voor mij. Mijn zoon is het aller belangrijkste samen met mijn vriend maar de katten score toch ook erg hoog.

284. Hoe zeker ben je van jezelf? Totaal niet ik ben echt een heel onzekere madam. Maar over mijn blog word ik steeds zekerder. 

285. Wat was een onvergetelijke dag? Voor mij is dat een week de week Zakynthos met mijn zoon en vriend dat was zo een fijne week.

286. Wat durf je niet aan jezelf toe te geven? Dat ik goed ben zoals ik ben.

287. Om welke filmscène moest je huilen? Zo’n beetje bij de hele titanic film

288. Wat was je laatste goede idee? Mijn blog beginnen 2 jaar geleden dat was echt een heel goed idee.

289. Welk verhaal zou je met heel Nederland willen delen Mijn levensverhaal. Ik heb nogal wat meegemaakt in mijn leven en zou daar graag over vertellen. Misschien om andere mensen bewust te maken van dingen. Maar goed ik durf het niet zo goed want schrijven is niet echt mijn ding.

290. Vergeef je mensen makkelijk? Ooohja te makkelijk zelfs.

291. Wat deed je vroeger wel in een relatie en nu niet meer? Ik was in relaties heel dominant ik gedroeg me echt als een prinses. Tegenwoordig heb ik een relatie waarin mijn partner en ik gelijk zijn aan elkaar. Dat kan ik iedereen adviseren vertrouw elkaar en geef en neem allebei een beetje. 

292. Wat hoop je nooit meer mee te maken? Gepest worden. Als je gepest word is dat echt verschrikkelijk het is niet iets wat je zomer vergeet. Het blijft je zelfs je hele leven achtervolgen.

293. Vind jij: wat niet weet, wat niet deert? Tja als ik het niet weet kan ik me er ook niet druk om maken. Als ik er daarna achter zou komen tja dan heeft diegene een probleem.

294. Hoe belangrijk is de mening van anderen bij het nemen van beslissingen? Stiekem veel te belangrijk. Ik ben erg onzeker en vind het daardoor erg belangrijk hoe andere mensen over mij denken. 

Heel veels liefs,

signature5e9476242e51a

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dennis van elten
4 jaren geleden

je komt steeds dichter bij de helft 🙂
dennis van elten onlangs geplaatst…CD Recensie: Upon my Life (Ray Wilson)My Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x