Recensie De actrice in mij van Sanne Hillemans

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Deze maand is Sanne Hillemans auteur van eigen bodem op mijn blog. Afgelopen week mocht ik dan ook De actrice in mij een van haar boeken lezen. Jullie kunnen het vast al raden vandaag is het dus tijd voor mijn recensie van dit boek. Maar voordat ik daar aan ga beginnen ben ik super benieuwd hoe het nu met jullie gaat! Laat je me dat weten in een berichtje onder dit artikel? Met mijn gaat het momenteel wel ok ik heb me ups en downs maar ben op de goede weg.

de actrice

De actrice in mij kun je hier kopen.

Een ontroerende en sexy New Adult.

Titel: De actrice in mij Auteur: Sanne Hillemans Uitgeverij: Sunny Hill Books Genre: New adult Cijfer: 9

Hier gaat De actrice in mij over:

Een actrice die niemand dichtbij laat komen.
Een man die haar muren langzaam maar zeker af weet te breken.
Een verleden dat het heden in de war schopt.

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.
Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.
Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

Dit vind ik van De actrice in mij:

De cover van dit boek vind ik heel sprekend en past perfect bij het verhaal. Dat is al een goed begin. Daarnaast vind ik het lettertype van de cover ook echt prachtig.

Voor De actrice in mij heb ik nog geen enkel boek van Sanne Hillemans gelezen er staan er wel 2 in mijn kast te wachten. Het was voor mij dus een eerste kennismaking met de schrijfstijl van deze auteur. Ik moet bekennen dat ik gelijk fan ben van de manier waarop Sanne schrijft. Ze neemt haar lezers al heel snel mee het verhaal in door de sterke personages die ze weet neer te zetten. Je kunt enorm meeleven met Lindsey en Nick. 

De gevoelens van beide personages worden zeer sterk beschreven. Daarnaast bezit het boek een super goede afwisseling van Mysterie, spanning en emotie. Ik vind het knap dat Sanne Hillemans in een New Adult boek thema’s als verlies en trauma’s weet te verwerken. Daarnaast weet ze de wereld achter de glitter en glamour van de filmwereld goed te schetsen. Ze laat zien dat actrices ook maar gewoon mensen zijn met gevoel.

De sexy scene’s zijn mooi omschreven en niet te erg aanwezig ze paste goed in het verhaal. Dat vind ik altijd erg fijn. 

Ik had dan ook echt veel moeite om dit boek af en toe aan de kant te leggen ik wilde namelijk graag weten hoe het verder ging met Lindsey en Nick. Daarnaast was ik ook erg benieuwd waar bepaalde gevoelens en daden vandaan kwamen je kunt dus wel zeggen dat ik nieuwsgierig bleef. 

Al met al een goed boek dat ik met plezier heb gelezen en dat moet je dus wel belonen met een 9 

Heel veel liefs,

signature5e9476242e51a

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x