1000 vragen aan jezelf – 20

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer tijd om een aantal van de vragen die ik aan mezelf stelde te gaan beantwoorden. Dit keer zitten er weer een aantal pittige vragen bij. Welke vraag zou jij moeilijk vinden om te beantwoorden.

20200411_125305

267. Heb je wel eens een huilbui gefaket? Nee, ik snap sowieso niet dat mensen een huilbui kunnen faken. Ik huil niet vaak maar als ik huil is er echt wel wat aan de hand. Ik huil vooral als ik niet weet waar ik met mijn emoties naar toe moet. 

268. Werk je graag samen of liever alleen? Hmm deze vind ik heel lastig ik heb natuurlijk autisme en add en daardoor ben ik graag alleen. Maar aan de andere kant vind ik het ook leuk om eens wat andere mensen te zien. Als ik mijn werk dan maar op mijn manier kan doen.

269. Voor welke fout straf je jezelf nog steeds? Laten we daar maar niet over beginnen. Ik heb in mijn leven een aantal fouten gemaakt en daarvoor ook echt wel op de blaren moeten zitten. Maar ik heb d’r ook ontzettend veel van geleerd. Dus waarom zou ik me eigen blijven straffen voor de dingen die ik jong en onbezonnen heb gedaan. 

270. Welke verliefdheid snap je niet van jezelf? Degene met de man die mijn leven totaal heeft veranderd.

271. Sta je genoeg stil bij het leven? Ja dat denk ik wel. Ik sta vooral vaak stil bij de kleine en mooie momenten in het leven. De dingen waar je gelukkig van wordt. 

272. Voel je je bij sommige mensen heel onzeker? Ik voel me altijd onzeker niet alleen bij bepaalde mensen. Degene waar ik niet onzeker bij ben zijn op een hand te tellen. 

273. Ben je gevoelig voor autoriteit? Jazeker want regels zijn regels

274. Ben je graag alleen? Ja ik ben heel erg graag alleen ik kan mezelf echt uren vermaken. Ik zit graag achter de computer, lees graag een boek, kook en bak graag en doe aan diamond painting.

275. Waarmee kwam je voor jezelf op? Met mijn blog, tja dat klinkt misschien raar. Maar met mijn blog wilde ik laten zien dat ik een doorzetter ben. Dat ik ondanks al mijn diagnoses zoals dyslexie, autisme, add en hms ook gewoon Melanie ben. Dat meisje dat graag leest en graag schrijft.

Een poosje geleden deelde een auteur vol plezier een blog van mij die over haar ging. Daar kwam een reactie op dat de blog in bedroevend slecht Nederlands was geschreven en of zei daar niet wat aan kon doen. Want tja zij was nu ook onderdeel van mijn blog. Ik schreef toen deze blog over mijn dyslexie. Waarin ik voor mijzelf opkwam maar ook voor andere mensen met dyslexie.

Dat ik inmiddels veel geleerd heb met het vele schrijven dat ik doe voor mijn blog en alle rode balkjes die onder woorden verschijnen mogen duidelijk zijn. Want elk interview dat ik verstuur komen er minder spelfouten te voorschijn en daar ben ik super trots op.

276. Welk goed doel steun je? Ik probeer elk jaar een aantal doelen te steunen maar nooit een vast doel. Er zijn namelijk zoveel goede doelen. Een keer per jaar komen ze hier langs met een brief op die brief kun je dan een bedrag invullen en de goede doelen die je daarmee wilt steunen aan kunt kruizen. Het hangt er dus een beetje vanaf hoeveel geld ik op dat moment kan missen.

277. Hoe ziet je droomhuis eruit? Ik woon al een heel eind in mijn droomhuis. Maar momenteel zijn we wel hard bezig om er nog meer ons droomhuis van te maken. De tuin word opgeknapt en we hebben de trap al laten renoveren en de wc onderhanden genomen. Zo maken we door middel van kleine stapjes ons thuis tot ons droomhuis.

278. Doe je makkelijk beloften? Nee want belofte maakt schuld en ik heb niet graag een schuld.

279. Hoever ga jij voor geld? Niet zo ver. Geld is gemakkelijk maar met minder red je het ook wel. Ik vind mijn gezondheid en gelukkig zijn echt veel belangrijker. 

280. Ben je vaak eigenwijs ten koste van jezelf? Hmm dat denk ik niet. Ik ben niet zo heel vaak eigenwijs volgens mij

Heel veel liefs,

signature5e9476242e51a

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x