Over de boeken van Barbara Sevenstern

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag gaan we auteur Barbara Sevenstern wat beter leren kennen. We gaan het namelijk hebben over de boeken die Barbara geschreven heeft. Nu is Barbara natuurlijk een debuterend auteur dus hebben we niet heel veel boeken te bespreken. Maar naast haar debuut boek schreef ze ook al eens een kort verhaal voor twee super leuke bundels. Dus deze bundels nemen we ook mee in deze blog.

We beginnen met de eerste bundel 22 groene kevers. Deze bundel is uitgegeven door Godijn Publishing.

GroeneKevers.301119

22 groene kevers kun je hier kopen.

In dit boek slepen hordes groene kevers je genadeloos met zich mee. Ze vervoeren kleurrijke personages, brengen verknipte mensen in extase en leven een eigen, gevaarlijk bestaan. Het verhaal dat Barbara Sevenstern schreef voor deze bundel heet ‘De omweg’. Naast Barbara vind je van alle Schrijfjuffers een kort verhaal terug in deze bundel. Dus laat je meenemen op een reis door de tijd, langs zonnige stranden en diepe ravijnen, in verhalen vol liefde, haat, misleiding, ziekte en diep gekoesterde hoop. Na het lezen van deze verhalen bundel geschreven door 22 verschillende auteurs, kijk je nooit meer hetzelfde naar een groene kever.

9200000118977157

De donkere dagen kun je hier kopen.

De volgende bundel waarin je een kort verhaal van Barbara Sevenstern kunt vinden is De donkere dagen. De donkere dagen is spanning van Hollandse bodem. In dit boek vind je namelijk 310 pagina’s met 18 spannende verhalen. Het verhaal wat Barbara voor deze bundel schreef heet ‘Familieweekend’. Barbara is er super trots op dat ze met haar verhaal tussen de gevestigde auteurs van de Crime Compagnie mag staan. Al met al is dit een heerlijke winterse bundel.

9200000112684415

Familiegeluk kun je hier kopen.

En dan zijn we aangekomen bij het boek waar het toch wel allemaal om draait. Het debuut boek van Barbara Sevenstern Familiegeluk. Jullie raden het vast al Familiegeluk is een mooie thriller. Hier gaat Familiegeluk over:

Samen met haar jeugdliefde leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abrupt einde aan als haar moeder overlijdt. Ze blijkt al jaren een groot geheim met zich mee te dragen. Met als enige aanwijzing een oud adresboekje gaat Lisette op zoek naar de waarheid. Stukje bij beetje ontrafelt ze de geheimen die haar familie liever verborgen had gehouden…
Familiegeluk is een feelgood thriller over familiebanden en de allesbepalende behoefte aan erkenning.

Ik mag Familiegeluk lezen voor mijn recensie volgende week en ik ben enorm benieuwd naar dit debuut boek van Barbara. Heb jij al eens een boek of verhaal van Barbara gelezen?

Liefs, signature5e9476242e51a

wil jij Barbara Sevenstern beter leren kennen? Lees dan het blog waarin ik haar aan je voorstel hier 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x