De favorieten van Arlieke Van Remmerden

Hoi lieve lezers van Bookstamel,

Zoals je in het voorstelblog van Arlieke hebt kunnen lezen is Asquil – een lange reis haar debuut boek. Inmiddels weten jullie dat dit betekend dat we het gaan hebben over de favorieten van Arlieke van Remmerden. Maar vertel wat is eigenlijk jouw favoriete snack? Ik kan zelf echt niet zonder dropjes ik ben er gek op! Als het dan ook nog honingdrop is dan maak je me helemaal gelukkig. Maar goed laten we eens kijken naar de favorieten van Arlieke.

De favorieten van Arlieke van Remmerden

De favorieten van Arlieke van Remmenden

Wat is je favoriete snack tijdens het schrijven.  Ik snack niet tijdens het schrijven, dan worden mijn handen vettig en kan ik mijn pen niet meer goed vasthouden.

Welk boek was je favoriet in je kindertijd? Als de regengod roept, van Yvonne Bril.

Welk boek is nu je favoriete boek? De lentagontrilogie, van Kelly van der Laan

Wat drink je het allerliefste? Thee of water

Welk gerecht vind je heerlijk? Broccoli is verreweg mijn favoriete groente. Of tomatensoep!

Welke uitgeverij vind je helemaal te gek? Zilverbron en Zilverspoor? Al is een minder flauw antwoord: Boekerij.

Ik ben het wel met je eens wat betreft Zilverbron en Zilverspoor maar ik ben ook een groot fan van Hamley Books

Wat is je favoriete land? Nederland, want dit is waar mijn familie woont.

Wat is je favoriete herinnering aan je kindertijd? Het was projectweek op de basisschool en alle landen was het onderwerp. Ik zat in groep twee en ons land was China, dus wij mochten met stokjes eten.

Welk gerecht kook je graag als je eters krijgt? Sushi. Dan ben ik verantwoordelijk voor de vegetarische sushi en mijn man maakt degene met vis.

Welk programma, serie of film moet iedereen gezien hebben? Serie: The good place. Het is zo’n heerlijk onschuldige serie, die hilarisch is en ook een goed verhaal heeft. Film: Starship troopers, verreweg mijn favoriete film. Would you like to know more?

Welke auteur is je favoriet? Kelly van der Laan en Cocky van Dijk. Het lijkt misschien of ik nu mijn mede-auteurs probeer te promoten, maar ik vind oprecht dat ze een super fijne schrijfstijl hebben.

En welke acteur vind je helemaal te gek? Eliza Taylor, Clarke uit the 100

Welke Muziek luister je graag? Rapalje, Disney, Volbeat. Het varieert heel erg naar aanleiding van mijn bui.

Wat is je favoriete plekje om tot rust te komen? Het strand. De warmte van de zon op mijn huid, het rustgevende gekabbel van de golven. Er is geen fijnere plek om te kunnen schrijven of lezen.

Wat is je fijnste plekje in huis? De bank in de woonkamer, als de kat naast me ligt te spinnen.

Welk boek is je het meest dierbaar? Onze sprookjesboeken van de Efteling, die hebben een ereplekje.

Wat is je favoriete dier? Een kat! Zoals waarschijnlijk al duidelijk was geworden uit mijn niet-zo-subtiele antwoorden.

Ik hoop dat jullie de favorieten van Arlieke van Remmenden net zo leuk vinden als dat ik ze vond! Ik ben zelf ook gek op katten dus dat hebben we gemeen. Volgende week zien we Arlieke nog een keer terug met een interview. 

Benieuwd naar het boek Asquil van Arlieke van Remmerden lees dan mijn recensie van dit boek hier. Of koop het boek hier.

Liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

Arlieke 2

 

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Bookstamel is geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x