Over de boeken van Sanne Hillemans

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag gaan we het uitgebreid hebben over de boeken die Sanne Hillemans (een van de auteurs van eigen bodem deze maand) heeft geschreven. Sanne heeft inmiddels een aantal leuke titels op haar naam staan. Inmiddels heb ik drie van haar boeken in mijn bezit. Een van haar verhalen voor altijd 20 kun je op haar website gratis downloaden.

Maar goed tijd om te beginnen. Het eerste boek waar ik het met jullie over wil hebben is Circus Cesaria

20200426_141829

Circus Cesaria is het eerste deel in een tweeluik die Sanne Hillemans heeft geschreven. Deze boeken spraken mij gelijk heel erg aan omdat ik de circus wereld heel erg magisch vind. Maar goed hier gaat Circus Cesaria over.

Een tragisch verlies heeft ervoor gezorgd dat Noah zijn verdriet al wekenlang in alcohol verdrinkt. Als hij een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Deze drastische verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft.

Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft. Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.

Het tweede boek waar ik je kennis mee wil laten maken is Ave Cesaria

20200426_141751

Ave Cesaria gaat gelijk verder waar Circus Cesaria is gestopt. Dit boek kan dus niet los gelezen worden van het anderen. Omdat het een vervolg is ga ik natuurlijk niet verklappen waar het over gaat. Maar ben je nu benieuwd geworden naar Circus Cesaria en Ave Cesaria maar twijfel je nog of het wat voor je is dan kun je de eerste hoofdstukken lezen op Sanne haar website.

Tot slot wil ik je nog voorstellen aan De Actrice in mij het boek wat ik ga lezen voor mijn recensie.

de actrice

Ik ben echt reuze benieuwd naar dit boek! Ik vind de cover in elk geval al prachtig en de flaptekst sprak me ook enorm aan. Ik zou zeggen kom volgende week terug om te lezen wat ik van dit boek vindt.

Een actrice die niemand dichtbij laat komen.
Een man die haar muren langzaam maar zeker af weet te breken.
Een verleden dat het heden in de war schopt.

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.
Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.
Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

Dat waren de boeken weer! Ik wens je een fijne dag

Liefs, Melanie

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x