1000 vragen aan jezelf – 19

Hallo lieve lezers van Bookstamel.

Daar zijn we weer met de 1000 vragen aan mezelf 🙂 Wat zou jij antwoorden op deze vragen? Laat het me weten in een comment.

20200405_114452

253. Ben je een goede verhalenverteller? Ik hoop het wel want ik vind verhalen vertellen erg leuk om te doen. Maar goed ik kan de vraag beter aan jullie stellen ben ik een goede verhalenverteller?

254. Wie gun je het allerbeste? Dat zijn heel veel mensen. Jamie mijn zoon ik hoop dat die heel gelukkig mag worden en alles in het leven bereikt wat die wil bereiken. Mijn moeder maar ook mijn vriend Martijn en zo kan ik nog wel even doorgaan.

255. Waarvan heb je spijt dat je het gemist hebt?  Van een heleboel dingen door mijn ziek zijn heb ik nog al eens wat gemist zoals bijv de 50ste verjaardag van mijn moeder of een judo wedstrijd van mijn zoon. Ik heb ook eens een jaar geen contact gehad met mijn moeder toen ik een jaar of 17 was vanwege een ruzie. 

256. Kun je goed je zinnen verzetten? Soms wel maar lange na niet altijd. Vaak als ik mijn zinnen wil gaan verzetten ga ik borduren, lezen of diamondpaintings maken. Maar eerlijk gezegd lukt dat meestal gewoon niet als ik ergens mee zit of in paniek ben kom ik daar maar moeilijk uit.

257. In welke kleren voel je je het lekkerst? Mijn zwarte jurk die zit heerlijk en ik vind hem erg leuk. Hij kleed alleen totaal niet slank af op foto’s 🙁

20200405_104242

258. Waarvan had je nooit gedacht dat het je zou overkomen? Poeh van heel veel dingen maar daar praat ik liever niet over.

259. Had je graag van het andere geslacht willen zijn? Nee zeker niet ik geniet van het vrouw zijn. 

260. Van wie word je weleens moe? Callcenters. Ik heb zelf op een callcenter gewerkt en vond dat erg leuk om te doen. Maar als ze mij opbellen kan ik er soms wel eens moe van worden vooral als ze niet luisteren en boos worden. Terwijl als ze wel luisteren en goed hun best doen ik er alleen vrolijk van word en het spelletje helemaal mee speel. 

261. Wat zijn je favoriete gespreksonderwerpen? Uhm boeken en boeken en nog meer boeken. Maar ook de verbouwingen in huis en mijn grote liefde martijn en mijn zoon Jamie zijn onderwerpen waar ik graag over praat.

262. Kun je makkelijk je fouten toegeven?Ja dat denk ik wel, Niemand geeft graag een fout toe. Maar als je niet naar je eigen fouten kan kijken dan blijf je ze ook maken. Juist doordat ik nu mijn fouten erken kan ik beter aan mezelf werken.

263. Wat wil je nooit meer doen? Prei steken bij de boer. 

264. Wat is je standaardgemoedstoestand? Onrustig. Ik pieker erg veel en heb veel angsten dus ik ben standaard wel onrustig. Toch ben ik vaak ook vrolijk en kijk ik altijd naar het positieve.

265. Is alles waar wat je zegt? Ja mijn moeder zei vroeger ook al voor Melanie durf ik mijn hand in het vuur te steken. Ik heb een hekel aan liegen. En waarom zou je liegen?

266. Wat betekent muziek voor je? Alles ik hou van muziek. Als ik niet kan slapen zet ik muziek op. Als ik blog zet ik muziek op enz enz en ik zing trouwens ook keihard en vals mee. Sorry buren!

Heel veel liefs,

Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x