Blogs van eigen bodem met barbara sevenstern

Hoi lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het alweer tijd om je kennis te laten maken met de laatste auteur die deze maand deel neemt aan de blogs van eigen bodem. Deze dame is een debuterende thriller auteur. Ik heb het natuurlijk over Barbara Sevenstern. Dus zitten jullie er klaar voor om Barbara te gaan leren kennen?

Barbara Sevenstern 02 - fotograaf Ton Bennemeer

Foto is gemaakt door fotograaf Ton Bennemeer 

Barbara Sevenstern woont, volgens eigen zegge, in een niet zo hippe, maar wel gezellige en praktische buitenwijk van Den Haag. Ze woont daar samen met haar echtgenoot en drie kinderen. Barbara is een levensgenieter, communicatiespecialist, schrijver en blogger. Maar natuurlijk ook een van de Schrijfjuffers. Een tijdje geleden konden jullie al kennis maken met Antoinette Kalkman, ook een van de Schrijfjuffers. Mijn interview met haar kunnen jullie hier lezen. Zij vertelde me ook al wat over haar collega’s.

Ik was dan ook super blij toen Barbara instemde om mee te doen aan de blogs van eigen bodem. Maar goed, terug naar Barbara Sevenstern. Zij schrijft verhalen met een gedoseerde hoeveelheid spanning. Ze schrijft deze verhalen op een toegankelijke manier met veel dialogen en herkenbare personages. Haar inspiratie haalt ze uit het dagelijkse leven. Een gesprek dat ze opvangt of een gebeurtenis waarover ze leest of die haar is overkomen. Achter alles ziet ze eigenlijk wel een verhaal wat verteld moet worden.

Dit jaar debuteerde Barbara met haar thriller Familiegeluk bij De Crime Compagnie. Maar er verschenen ook al 2 korte verhalen van haar hand in de bundels ‘22 groene kevers’ (Godijn Publishing) en “De Donkere Dagen” (Crime Compagnie), maar daarover natuurlijk later nog meer. Want de komende weken gaan we Barbara nog veel beter leren kennen.

Heel veel liefs, Melanie

Wil je nu meer weten over het boek van Barbara en haar korte verhalen lees dan dit blog. Haar boek kopen dat doe je hier.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x