Blogs van eigen bodem met Sanne Hillemans

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer zo ver! Tijd om jullie voor te stellen aan een auteur van eigen bodem. Dit keer is het de altijd lieve Sanne Hillemans. Ik leerde Sanne kennen via Facebook. Dat klinkt altijd zo stom maar Facebook is echt ideaal om nieuwe auteurs en boekenliefhebbers te ontmoeten. De boeken van Sanne Hillemans spraken mij gelijk aan dus ben ik haar gaan volgen. Van het een kwam het ander en nu doet ze deze maand mee aan de blogs van eigen bodem.

IMG_2891

Sanne Hillemans heeft inmiddels al een mooi aantal boeken op haar naam staan. Deze boeken geeft ze sinds 2017 uit onder haar eigen uitgeverij Sunny Hill Books. Zoals ze het zelf zegt heeft Sanne iets met woorden. Deze woorden wil ze gebruiken om verhalen te vertellen. De personages van Sanne duiken van de een op de andere dag op in haar brein. Sommige struinen er al een tijdje rond, andere moeten op dag één meteen al op papier worden gezet. Sanne heeft dan ook een rijke fantasie die soms een eigen leven leidt. Sanne Hillemans schrijft verhalen over gebroken personages die net als iedereen liefde verdienen. Haar boeken bevatten trauma, plottwists en spanning maar ook genoeg romantiek om bij weg te zwijmelen.

Sanne haar Missie is dan ook:

Ik wil inspirerende verhalen vergaren en creëren om het leven van anderen
en van mijzelf te verrijken.”

Over deze zin heeft Sanne goed nagedacht want elk aspect in de zin heeft een aparte toelichting. Wil je de complete toelichting weten dan raad ik je aan om deze te gaan lezen op haar site. Die vind je hier.

Naast het schrijven van boeken biedt Sanne ook verschillende diensten aan. Zo maakt ze promotie afbeeldingen en boekcovers. Maar ook als je iemand zoekt om je boek te proeflezen of voor het redactie werk kun je bij deze duizendpoot terecht.

Jullie snappen het al er is nog zoveel meer te ontdekken over Sanne Hillemans en dat gaan we de komende weken dan ook doen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x