1000 vragen aan jezelf – 18

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer die dag van de week waarop ik je een klein inkijkje in mijn leven geef. Ik doe dit door 1000 vragen die ik aan mezelf stelde te beantwoorden. Vandaag zijn vraag 239 t/m 252 aan de beurt.

2014-07-16 10.53

239. Is geluk een doel of een momentopname? Geluk is een moment opname. Geluk zit in hele kleine simpele dingetjes. Bijv je man die aanbiedt om te koken omdat jij erge hoofdpijn hebt. Of gewoon zomaar een pakketje met leuke dingen aan je ouders geven omdat ze het verdienen. Het zonnetje dat hard schijnt waardoor je heerlijk in de tuin kan genieten van een goed boek en zo kan ik nog wel even doorgaan.

240. Met wie wil je je laatste minuten doorbrengen? Ooh deze is makkelijk mijn vriend en zoon in elk geval en het liefst ook nog mijn moeder en zus. 

241. Heb je een missie in je leven? Tja een missie in mijn leven geen idee. Ik heb wel een missie met mijn blog. Eigenlijk zelfs 2 missies. Laten zien dat bloggen met Dyslexie ook gewoon erg leuk is. Dat mensen als ze weten dat je Dyslexie hebt er wel doorheen kijken. Maar de grootste missie is toch wel het onder de aandacht brengen van Nederlandstalige auteurs. Volgens mij gaat deze missie best goed. 

242. Ben je aan iets verslaafd? Drop en Bullets. Beide erg slecht en ik probeer ze te laten maar als ik niet lekker in me vel zit pak ik gelijk op deze 2 dingen terug. 

243. Welk overlijden heeft je het meest aangegrepen? Het overlijden van mijn vader. Komende augustus is dat alweer 8 jaar geleden. Hij kwam in het ziekenhuis terecht met een longontsteking maar kreeg daar boven op allerlei complicaties. Opeens werden we gebeld dat we afscheid moesten komen nemen omdat ze niet wisten of die het ging halen. Daarna heeft hij nog 2 weken in coma gelegen maar is helaas nooit meer bijgekomen.

244, Hoe zou de titel van jouw autobiografie luiden? Opstaan en weer doorgaan.

245. Hoeveel lijk je al op wie je wilt zijn? Misschien 20% want ik ben momenteel niet zo tevreden met mezelf. Ik heb teveel last van mijn angsten en zou graag weer kunnen werken. Momenteel werk ik wel hard aan deze dingen dus wie weet ooit. 

246. Wanneer moet je een relatie beëindigen? Als er geen vertrouwen meer is. Of als je vaak ruzie maakt.

247. Hoe belangrijk is je werk? Ik werk helaas niet maar mijn blog is wel heel belangrijk voor me. Door mijn blog heb ik toch nog een beetje het gevoel dat ik iets beteken voor anderen. 

248. Wat had je graag goed willen kunnen? Zingen! Ik vind zingen erg leuk om te doen maar ik klink als een valse kraai. Dus ik geloof dat mijn buren en partner dit wat minder leuk vinden. 

249. Maakt geld gelukkig? Geld maakt niet gelukkig maar het maakt het leven wel makkelijker. 

250. Zou je je partner nu opnieuw willen uitkiezen? Nee want mijn huidige partner is mijn soulmate.

251. In welke sport denk je goed te zijn? Denksporten!

252. Veins je vaak interesse? Soms maar niet vaak dat is niet netjes. 

Dat waren de vragen weer voor deze week.

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x