Cover onthulling Goud en Lavijn

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Voor mij is vandaag een hele speciale dag op Bookstamel. Een tijdje geleden vroeg ik Kim Bonefaas namelijk voor de blogs van eigen bodem van deze maand. Ze reageerde gelijk heel positief en bood mij een unieke kans aan. Ze vroeg mij namelijk of ik de cover voor haar nieuwste kindje Goud en Lavijn wilde onthullen. Voor mij als boekblogger was dit een heel bijzonder moment. Ik voelde me echt vereerd dat Kim Bonefaas dit bijzondere moment door mij wilde laten doen. Want een boek is voor een auteur toch echt een soort van kindje. Daarnaast mocht ik ook nog eens de flaptekst erbij plaatsen. Dit is de eerste keer dat jullie dus wat meer informatie krijgen over waar het nieuwste boek van Kim Bonefaas over gaat.

Degene die de afgelopen maand de blogs van Kim hebben gevolgd weten dat haar debuut boek Julia Jonkers: Jong, Single en Zwanger ontzettend goed is ontvangen door de lezers. Zo vond Eva Krap het een feest d’r Herkenning en vond Marjon van Uitgelezen het een boek dat je raakt. Zelf was ik vooral gecharmeerd van Kim haar vlotte schrijfstijl en kleine vleugjes humor die je in het boek terug zag. Ik ben dan ook reuze benieuwd naar Goud en Lavijn

 

Ik moet bekennen dat ik deze cover echt wel heel tof vindt! Het geel spat van je scherm en valt zeker op in de boekhandel. Daarnaast is het design mooi strak en modern. Wat vinden jullie van de cover?

Je moet nog even geduld hebben tot het boek uitkomt! Ik zou zeggen volg Kim Bonefaas op haar Facebook pagina zodat je de aankondiging van de release datum voor  Goud en Lavijn niet mist! Wil je Kim Bonefaas nu eerst nog wat beter leren kennen? Lees dan het interview wat ik onlangs met haar deed.

Heel veel liefs,

signature5e9476242e51a

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x