1000 vragen aan jezelf – 17

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd om mij wat beter te leren kennen. Ik geef namelijk weer antwoord op een deel van de 1000 vragen die ik dit jaar aan mezelf stel. Maar vertel wanneer was jij eigenlijk voor het laatst echt gelukkig?

225. Van welk geluid hou je? Het gespin van mijn twee poezen dat is gewoon super schattig

226. Wanneer was je het aller gelukkigst? Ik denk tijdens onze vakantie naar Zakynthos 2 jaar geleden. Ik vond het echt een prachtig eiland en genoot van de rust daar. Daarnaast was ik enorm trots dat ik ondanks mijn straatvrees was gaan vliegen dat het me gewoon gelukt was. Mijn zoon genoot ook vol van Zakynthos en we hadden echt prachtig weer. 

227. Met wie ben je graag samen? Ik ben graag samen met Vriend, Familie en beste vriendinnetje Annemiek

229. Wanneer heb je voor het laatst je angst opzij gezet? Vandaag ik heb elke dag met mijn angsten te maken. Inmiddels weet je al dat ik inmiddels al 16 jaar met straatvrees kamp soms gaat het een aantal maanden wat beter en dan kan ik toch opeens weer een terugval krijgen. Daarnaast ben ik bang voor drukke ruimtes, opgesloten ruimtes en hoogtes. Dingen die je allemaal in het dagelijkse leven regelmatig tegen komt. Denk aan bijvoorbeeld een lift in het ziekenhuis. Het liefst neem ik dan de trap maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Hoewel mijn angsten elke dag een gevecht zijn kan ik er redelijk goed mee leven.

230. Wat is je grootste jeugdzonde? poeh goede ik heb niet echt jeugdzondes begaan op een keertje blowen na maar dat was echt niks voor mij.

231. Wat weiger je te begrijpen? Waarom bananen krom zijn.

232. Welke anekdote over jezelf hoor je nog vaak? Ooh jeetje dat zijn er zoveel als kind schaamde ik me echt nergens voor. Ik vroeg gewoon alles wat ik dacht. Zo zei ik wel eens tegen een meneer met een veer op zijn hoed in de winkel. Dat ik die veer maar stom vond. Die meneer begon toen te vertellen dat hij de veer van de eendjes had gehad en dat vond ik heel bijzonder. Dat verhaal verteld mijn moeder nog steeds. 

233. Welke dag in je leven zou je willen overdoen? Geen een oké dit klinkt vast cliché maar van elke dag in mijn leven heb ik wat geleerd. Alle dagen hebben mij gemaakt tot wie ik ben. 

234. Heb je liever meer tijd of meer geld? Op dit moment meer geld want tijd heb ik genoeg. Maar we zouden wel graag nog het een en ander willen opknappen aan het huis en daar is een beetje geld wel handig voor.

235. Zou je willen weten wat de toekomst je brengt? Nee, Want dan ga je daar naar leven en ik leef liever per dag.

236. Kan je goed je grenzen aangeven? Nee grenzen wat zijn dat?

237. Ben je ooit in een gevaarlijke situatie terecht gekomen? Ja helaas wel dat is een lang verhaal waar ik liever niet over praat.

238. Heb je een tic? Ja ik moet altijd controleren of de deuren op slot zijn en alles uit is voor ik het huis uit ga en het liefst 2 of 3 keer. 

Nou dat waren de vragen weer voor vandaag.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x