Recensie: Carmens Kookpunt van Carmen Prins

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer tijd voor een thriller. Het is alweer eventjes geleden dat er een thriller op mijn blog is verschenen dus het werd wel weer eens tijd. Namens de Crime Compagnie mocht ik Carmens Kookpunt lezen. Dit boek is geschreven door Carmen Prins  en is haar debuut. al heb ik sterk het vermoeden dat dit het pseudoniem is van een andere auteur. Maar goed dat is een ander verhaal.

Carmens Kookpunt

Wil je Carmens Kookpunt kopen dan kun je dat hier doen. Meer  recensies lezen kijk dan eens hier.

Een subtiele thriller

Titel: Carmens Kookpunt Auteur: Carmen Prins Uitgeverij: de Crime Compagnie Genre: Thriller Cijfer: 7

Hier gaat Carmens Kookpunt over:

Ik ben Carmen Prins, foodvlogger en moeder van een tweeling. Mijn moeder, die op Terschelling woont, had me met klem gevraagd om deze voorjaarsvakantie naar haar toe te komen. Ze moest mij en mijn broer iets vertellen. Maar toen ik arriveerde bij mijn ouderlijk huis, was mijn moeder niet meer in leven. Haar dood is met allerlei geheimen omgeven en ik kan niet van het eiland weg voordat ik heb uitgedokterd wat er aan de hand is. Dit is mijn verhaal.

Dit vind ik van Carmens Kookpunt:

Carmens kookpunt heeft een mooie cover die je als je het verhaal hebt gelezen zeker zal aanspreken. 

Carmens kookpunt is een subtiele thriller zoals ik deze thrillers graag noem. Ze zijn spannend maar niet overgoten met gruwelijke moorden. Het is een thriller waar je van moet houden. In het begin van het boek dacht ik dat het een non fictie boek zou zijn. Dat het echt het verhaal van Carmen Prins is. Echter twijfel ik daar sterk aan na het lezen van het boek volgens mij is het toch echt fictie. Maar goed of we ooit antwoord gaan krijgen of het nou fictie of non fictie is dat blijft de vraag.

Carmen Prins heeft een hele fijne schrijfstijl het boek leest snel weg en je bent steeds nieuwsgierig naar wat er nog meer gebeurd. Waar ik wel moeite mee had was het hoofdpersonage Carmen. Het food vloggen zelfs bij het smeren van de simpele broodjes tijdens de storm begon me echt tegen te staan. Want zeg nou zelf welke vlogger gaat zulke dingen vloggen. Haar personage vond ik dan ook echt het minst leuk. 

Een personage dat wel mijn hart wist te raken was Bert. Met Bert kon je voor mij gevoel echt een band opbouwen. Hoewel hij soms wat warrig was, was die op andere momenten weer heel helder en ik vroeg me af wat er allemaal schuil ging achter deze man. Ook Jelle de broer van Carmen trok mijn aandacht ik merkte dat ik steeds meer over hem wilde weten. 

De kinderen van Carmen hebben ook een grote rol in het verhaal ze deden me een beetje denken aan de olijke tweeling. Echt 2 boefjes bij elkaar maar ook super lief. Het verhaal zelf zit goed in elkaar en je blijft tot het einde nieuwsgierig naar hoe alles nu uiteindelijk samen komt. 

Mijn eind oordeel is dat het boek me op sommige momenten wist te raken en op andere momenten weer totaal niet. Dit boek krijgt van mij een 7

signature5e9476242e51a

 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x