Het mooiste boek Volgens OverYvonne

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het de beurt aan Yvonne van de blog Overyvonne om wat te vertellen over haar favoriete boek. Daarnaast verteld ze ons natuurlijk ook wat meer over haar leesgewoontes.

OverYvonne7 bewerkt[3814]


Welk boek was het mooiste boek dat je hebt gelezen? Hygge, de Deense kunst van het leven.

Waar gaat het boek over? Het boek Hygge gaat over het Deense geluk. Voor dit boek heeft de auteur Meik Wiking onderzoek gedaan naar het Deense geluk. Al jaren is Denemarken een van de gelukkigste landen ter wereld. Waarom zijn de Denen zo gelukkig? Een van de redenen blijkt Hygge te zijn. In dit boek beschrijft Meik Wiking wat Hygge is en je krijgt praktische tips om zelf meer Hygge, dus gelukkiger te leven.

Waarom vind je dit boek het mooiste boek dat je hebt gelezen? Of waarom heeft juist dit boek je zo geraakt? Zelf ben ik al jaren Denemarken (of Scandinavië) fan. Regelmatig ben ik naar Scandinavië op vakantie geweest. En iets daar maakt mij altijd heel gelukkig. Maar wat? Na het lezen van het boek Hygge, is deze vraag voor mij beantwoord. Het boek heeft mij zelfs geïnspireerd om ons huis Hygge in te richten.

Heb je ook andere boeken van deze auteur gelezen?
Ja. ‘De kunst van herinnering maken’ is Meik Wiking zijn Nieuwste boek. Deze heb ik ook
gelezen en gerecenseerd. Momenteel ben ik het boek ‘Lykke, De Deense weg naar het
geluk’ van Meik Wiking aan het lezen.

Lees je graag in een bepaald Genre of lees je liever gevarieerd? Ik lees meestal feelgood romans of chicklits. Boeken waarvan je op pagina 1 al weet dat het op de laatste pagina goed komt. Heerlijke ontspanning!

Hoeveel boeken lees je ongeveer per jaar? Pffff Geen idee. Dat zijn er best veel. Ik denk wel rond de 20 tot 25 per jaar. Topscore was ooit in 3 weken zomervakantie 10 boeken.

Is er nog een ander boek dat je de lezers van Bookstamel graag zou willen aanraden? Haar naam was Sarah. Van Tatiana re Rosnay. Jaren terug heb ik dit boek gelezen. De film heb ik nog nooit gezien. Bang dat het mijn gevoel over dat boek zal doen
veranderen…

Waar kunnen we jou volgen op social media?
Facebook : https://www.facebook.com/overyvonne/
Instagram: https://www.instagram.com/overyvonne/
Website: www.overyvonne.nl
Boekrecensies: www.boekrecensiesblog.nl

Wat is je favoriete leesplek? In bed! Elke avond voor het slapen een half uurtje lezen. Mijn ultieme mindful moment. Vandaar ook mijn voorkeur voor het feelgood genre…

Heb je een favoriete auteur? Moeilijk. Heb meerdere. Maar Jill Mansell schrijft wel de perfecte chicklits. Heerlijke humor en vleugje zelfspot.

Welk boek las je vroeger als kind graag? De kameleon. Hele reeks gelezen. En mijn zoon heeft ze ook allemaal gelezen!

Lees je liever e-books of Fysieke exemplaren?
Fysieke exemplaren. Ik hou van de layout, de geur en het gevoel van een boek.

Wat is je favoriete snack tijdens het lezen?
Thee met chocola.

Dankjewel Yvonne dat je ons wilde vertellen over je favorieten boek.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x