1000 vragen aan jezelf – 16

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Jullie zijn het ondertussen gewend. Het is weer tijd voor een 1000 vragen aan mezelf blogje. Deze keer zijn de antwoorden kort maar krachtig.

IMG_9985

Deze foto is gemaakt op een van mijn favoriete plekjes in Nederland. Zeker toen mijn zoon nog jonger was kwamen wij hier graag om te picknicken of lekker te ravotten in het zand. Vorig jaar zijn we er nog een keer geweest om te wandelen en ik hoop dat we er dit jaar weer regelmatig gaan wandelen. Ik heb het over de bedafse bergen bij Uden. als je er nog nooit geweest bent het is zeker de moeite waard.

211. Wat is een terugkomende ruzie met je partner? Geen idee het klinkt zoetsappig maar we hebben eigenlijk bijna nooit ruzie

212. Waar verheug je je dagelijks op? De liefde van mijn vriend en familie, Het lezen van boeken en werken aan mijn blog.

213. Welke vriendschap van vroeger mis je? Geen want ik denk altijd dat vriendschappen niet voor niks komen en gaan of verwateren. Je levens passen dan op een of andere manier niet meer bij elkaar.

214. Hoe ga je om met stress? Niet Stress is iets waar ik niet mee om kan gaan. Ik word ziek mijn lichaam schakelt eigenlijk dan zich zelf uit. Soms krijg ik er zo’n erge hoofdpijn van dat ik er van moet overgeven. Het enige wat dan helpt is om in een super donkere kamer te gaan liggen en te gaan slapen. Ik heb lorazepam voor de momenten dat het echt niet gaat maar probeer deze niet te gebruiken.

215. Doe je weleens anders voor dan je bent? Ja ik heb autisme en spiegel regelmatig andere mensen. Vooral in situaties die ik niet ken. Thuis en achter mijn computer ben ik 100% mezelf.

216. Waarin lijk je op je vader? Hmmm dat is een goede ik denk dat ik vooral zijn liefde voor muziek en voor lekker eten van hem heb. 

217. Kun je geluk afdwingen? Nee dat denk ik niet maar je kunt met een positieve instelling wel ver komen. 

218. Wat voor type ruziemaker ben je? Eentje die keihard gaat schreeuwen als je echt over mijn grenzen heen gaat. Maar ik vermijd ruzie het allerliefst. Ik heb namelijk een hekel aan ruzie.

219. Ben je ‘s ochtends meteen wakker? Ochtend en wakker zijn dat zijn twee woorden die echt niet samengaan. Ik kan er echt niet tegen als iemand s’morgens de oren van me hoofd kletst. Nee ik heb een kopje thee nodig en een half uurtje achter mijn p.c om echt wakker te worden.

220. Hoe klinkt jouw lach? Als een heks als je het aan mijn vriend zou vragen.

221. Bestaat vriendschap op het eerste gezicht? Jazeker alweer bijna 17 jaar geleden zag ik mijn beste vriendin Annemieke voor het eerst. We spraken af om te gaan winkelen ze stapte uit de trein ik zei we moeten die kant op en we begonnen gelijk te kletsen. Sinds dien hebben we periode gehad dat we elkaar bijna niet zagen of opeens heel vaak zagen maar na 15 jaar weet je gewoon dat de vriendschap goed zit. Of je elkaar nu veel of weinig ziet als er iets is dan is die ander er meteen voor je.

222. Gun je jezelf vaak een pauze? Ja ik vond dat eerst heel moeilijk om te doen maar ik moet wel wil ik de dag zo pijnvrij mogelijk doorkomen.

223. Ben je ooit ongewild verliefd geweest? Ongewild verliefd worden kan dat? Je word of verliefd of je word het niet toch?

224. Duw je mensen in hokjes? Nee ik hou er niet van om mensen een label of hokje te geven. Ieder mens is namelijk mooi bijzonder en uniek.

Heel veel liefs,

Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x