Recensie Een leven geleden van Jerrad Hoff

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Hebben jullie toch een beetje van de paasdagen kunnen genieten ondanks het corona virus? Wij hebben met de paasdagen heerlijk gegourmet en zijn in de tuin aan het werk geweest. Momenteel lijkt dat wel een bouwplaats maar we gaan deze opnieuw aanleggen. Tussendoor las ik een aantal boeken. Een van deze boeken was Een leven geleden van Jerrad Hoff.

Vorige week vertelde ik al dat ik dit boek zou gaan lezen voor een recensie. Dit deed ik in deze post waarin ik eigenlijk alles vertel over de boeken van Jerrad Hoff. Dus heb je die gemist dan zou ik hem zeker nog even gaan lezen. Maar voor nu is het dus tijd om verder te gaan met mijn recensie van Een leven geleden van Jerrad Hoff.

Een leven geleden

Wil jij een leven geleden van Jerrad Hoff kopen dan kun je dat hier doen. 

Een boek dat je kippenvel bezorgt en blijft ontroeren tot de aller laatste snik.

Titel: Een leven geleden Auteur: Jerrad Hoff Uitgeverij: Selfpub Genre: Roman Cijfer: 10

Waar Een leven geleden over gaat:

Sarah Miller, een wat in zichzelf gekeerde jonge vrouw die dagelijks door de herinneringen aan haar gewelddadige vader wordt achtervolgt, huurt voor drie maanden een zomerhuisje op Gasparilla Island.

Het barrière eilandje in de Golf van Mexico zal echter niet het decor worden van een exotische zonvakantie, maar de plek waar ze in een alles of niets poging wil proberen haar leven weer op de rails  te krijgen door de verschrikkingen uit haar jeugd op papier te zetten.

Dan ontmoet ze op een dag Evan Bennett, een beginnende advocaat die na een onbekommerde jeugd een gouden toekomst tegemoet gaat in het advocatenkantoor van zijn steenrijke ouders in Tampa.

Ondanks hun compleet tegengestelde levens vallen beiden al snel voor elkaar. Er ontstaat een diepe liefde tussen hen. Terwijl de dag dat Sarah het eiland weer zal verlaten snel nadert, beginnen beiden met het moment meer te beseffen dat ze niet meer zonder elkaar kunnen.

Het leven heeft echter geheel andere plannen met hen. Maar wat voorbestemd is, vindt meestal wel een weg…

Wat ik van Een leven geleden vindt:

De cover van Een leven geleden heeft echt prachtige kleuren. Als je het verhaal in het boek hebt gelezen dan snap je waarom deze foto van een zwemmende vrouw perfect past op deze cover

Maar goed laat ik maar even met een waarschuwing beginnen als je Een leven geleden van Jerrad Hoff gaat lezen zorg dan dat je een doos met zakdoekjes naast je hebt staan. Dit boek is namelijk ontroerend en romantisch op het zelfde moment. Het verhaal is bijna magisch te noemen terwijl er geen vleugje magie inzit. Jerrad Hoff wist mij met zijn schrijfstijl en verhaal echt vanaf het aller eerste moment te raken. 

Je leeft enorm mee met Sarah die verteld over de liefde van haar leven Evan. Sarah heeft veel meegemaakt in het leven en Evan weet haar dat sprankje geluk en hoop te geven wat Sarah zo nodig had op dat moment in haar leven. Evan komt over als een vrije vogel en al snel komt ook Sarah bij hem helemaal tot bloei. De gevoelens die Evan en Sarah voor elkaar hebben weet Jerrad zo te beschrijven dat het bijna onder je huid weet te kruipen. Je hoopt dat Evan en Sarah een lang en gelukkig leven zullen hebben. 

Het einde van dit boek hoewel prachtig is ook hartverscheurend. Ik heb zo het vermoeden dat dit boek samen met Fort Enigma wal eens de verassingen van deze maand kunnen worden. Want kiezen tussen deze twee word lastig. Beide boeken zijn namelijk erg bijzonder en speciaal op hun eigen manier. Maar goed ik heb zelden een mannelijke auteur meegemaakt die mij zo wist te raken met zijn boek. 

Ik kan dan stiekem ook niet wachten om het volgende deel te gaan lezen. Het deel dat over Brianne de dochter van Sarah gaat. Maar goed dit boek krijgt dus een dikke 10 

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x