Recensie Privacy Live van Annet Hulst

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Een tijdje geleden zag ik een oproepje op Vrouwenthrillers voor de  blogtour van Privacy Live. Ik had dit boek al een aantal keer op mijn tijdlijn van facebook voorbij zien komen en was enorm benieuwd geworden naar dit boek. Dus besloot ik me in te schrijven voor deze leuke blogtour! De blijdschap was dan ook groot toen ik werd uitgekozen voor deze blogtour en het boek een paar dagen later al op mijn deurmat viel.

Tijd dus om mijn recensie van dit boek met jullie te delen.

Privacy Live

Privacy Live kun je hier kopen. Mijn andere recensies vind je hier.

Titel: Privacy Live Auteur: Annet Hulst Uitgeverij: Letterrijn Genre: Young Adult Cijfer: 8

Hier gaat het boek over:

In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.

Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was.

En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

Dit vind ik van het boek:

Toen ik de cover van dit boek zag wist ik niet zo goed wat ik er van kon verwachten. Ik vond hem wel gelijk heel kleurrijk en daar houdt ik wel van.

Het boek wist me eigenlijk vanaf het aller eerste moment te verassen en ik zat er gelijk helemaal in. De auteur Annet Hulst zorgt ervoor dat je vanaf het eerste moment een band krijgt met de 2 hoofdpersonages. Jente het meisje dat super graag beroemd wil worden. In de hoop dat ze dan een maagverkleining voor haar moeder kan betalen en nog vele andere dingen. Het meisje voor wie alles op t.v de waarheid is. Jente is een beetje onzeker maar aan de andere kant heel dapper.

Dan hebben we Daniël de jongen die tv maar nep vind sinds hij voor de televisie werkt en dit probeert duidelijk te maken aan Jente. Een wat slungelige maar stoere jongen. De levens van deze twee personages en hun verhaal lijnen worden op een mooie manier met elkaar verbonden.

Annet Hulst heeft op een mooie manier gebruik weten te maken van een hedendaags onderwerp. Met haar boek waarschuwt ze op haar manier de jeugd om niet alles te geloven van de tv en vooral zichzelf te blijven. Het verhaal is vermakelijk van tijd tot tijd spannend en meeslepen. Gewoon een heerlijk boek om nu buiten in het zonnetje te lezen.

Daarom krijgt dit boek van mij een mooie 8. Soms hadden de dingen iets beter uit gewerkt kunnen worden.

Heel veel liefs, Melanie

Banner Privacy Live (2)

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x