Blogtour Latrain 2 De Tocht van Anna Lopez Dekker

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Houden jullie het nog een beetje vol thuis? Gelukkig hadden we de afgelopen weken veel mooie zonnige dagen en kon ik lekker buiten in de tuin een boekje lezen. Een van de boeken waar ik deze maand enorm naar uitkeek is Lathrain 2 De tocht van Anna Lopez Dekker. Bijna een jaar geleden las ik namelijk deel 1 Lathrain De band en was gelijk verliefd op dat boek. Ik was dan ook erg nieuwsgierig hoe het boek verder zou gaan. Nu was het moment dan eindelijk daar de release van deel 2. Tijd dus om jullie mijn mening over dit deel te geven.

Lathrain 2 De tocht

Wil jij Lathrain De tocht kopen dan kun je dat hier doen.

**** Let op dit is het tweede deel in een serie en kan dus spoilers bevatten ****

Een prachtig boek met een sprookjes feeling.

Titel: Lathrain 2 De tocht Auteur: Anna Lopez Dekker Uitgeverij: Celitca Publishing Genre: Fantasy Cijfer: 8

Hier gaat het boek over: 

Er verschijnt een vreemde vlek, alsof de lucht zelf donkerder wordt en alle energie opgezogen wordt op zoek naar de verloren balans. De Ziekte is begonnen. Qelarha en Dalnohr zijn vastbesloten om de Ziekte een halt toe te roepen. De dodelijke energie, die overal waar ze ontstaat het leven wegzuigt, eist steeds meer plekken op. De leefwereld van de elfen is in gevaar en dat zal weldra ook voor die van de mensen gelden. Het probleem is dat niemand weet waar de Ziekte vandaan komt, laat staan hoe die te bestrijden. De elfen proberen het al eeuwen en hebben nooit meer kunnen doen dan het verval dat ze veroorzaakt tijdelijk vertragen. De gecombineerde aarde- en vuurmagie van Dalnohr en Qelarha is sterk, maar of die genoeg zal zijn om het tij te keren, is nog maar de vraag.

Dit vind ik van het boek: 

Wauw ik vind de cover van dit boek echt geweldig het lijkt wel een schilderij! Het pas ook perfect bij de sfeer van het boek.

Anna Lopez Dekker heeft met Lathrain 2 De tocht het verhaal over Qelarha en Dalnohr een prachtig einde gegeven. De band tussen tussen elf Dalnohr en mensje Qelarha wordt in dit boek nog verder uitgediept dan in het eerste boek en daardoor krijgen we al snel een band met deze 2 hoofdpersonages. Echter zijn ze in dit deel niet lang met zijn tweetjes. Ze krijgen al snel gezelschap van nog een elf en een mensje.

Waar het in deel 1 vooral ging over de kennismaking en band tussen Qelarha en Dalnohr volgen we in dit deel hun missie de wereld redden van de ziekte. De ziekte openbaart zich als een zwarte wolk met negatieve energie. Zulke wolken verschijnen op steeds meer plekken  Het is aan de 2 elfen en de 2 mensen om de wereld te gaan redden van deze ziekte maar lukt dit ook?

Daarnaast wordt er in dit deel veel meer duidelijk over de oorsprong van de ziekte en door middel van dromen komen ze stapje voor stapje achter belangrijke dingen. Dit deel is wat spannender dan deel 1. Deel 1 vond ik wat romantischer en sprookjesachtiger. Wel heeft Anna Lopez Dekker in dit deel dezelfde vlotte en fijne beeldende schrijfstijl vastgehouden. Het boek wist me te boeien van begin tot eind.

Daarom heb ik besloten om dit boek een mooie 8 te geven.

Heel veel liefs, Melanie

Benieuwd naar andere recensies over dit boek? Kijk dan eens bij mijn Collega bloggers die mee doen aan de blogtour

92169594_3107866696002413_7744122937187237888_o

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
4 jaren geleden

ik vind de cover ook heel mooi en zou het ook wel een verhaal vinden wat ik zou kunnen lezen

Lori (Mama's Jungle)
4 jaren geleden

Ben toch wel nieuwsgierig, ook al is het een heel ander genre dan ik normaal lees. Mijn eerst volgende boek is deel 6 van de Zeven Zussen.
Lori (Mama’s Jungle) onlangs geplaatst…Tijdens lockdown – artikelen ter inspiratieMy Profile

Felice
Felice
4 jaren geleden

ik vind het een beetje lastig om te reageren op boeken die niet mijn genre zijn en waar ik dus weinig tot geen verstand van heb. Over de cover kan ik wel wat zeggen: die is inderdaad heel mooi en intrigrerend

Simone
4 jaren geleden

Ik houd van fantasy, maar durf niet te zeggen of dit een fantasy boek is dat me snel aanspreekt.
Simone onlangs geplaatst…Bedrijfsuitje in Limburg | 3 unieke tips!My Profile

nicole
4 jaren geleden

Wat heerlijk als een boek uitkomt waar je bijna een jaar naar hebt uitgekeken. Dat is echt een soort cadeautje dan.
nicole onlangs geplaatst…Rozenbogen in de tuin: twee nieuwe!My Profile

trackback

[…] met Anna López Dekker. Anna is zelf auteur van een prachtig tweeluik Lathrain. Ik las De tocht en De band voor mijn blog het is echt een prachtig tweeluik voor elke fantasie […]

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x