De favorieten van Kim Bonefaas

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag doen we weer een keer de favorieten van en dit keer zijn dat de favorieten van Kim Bonefaas. Momenteel heeft Kim namelijk alleen nog haar debuut boek Julia Jonkers op de markt gebracht en over dat boek gaan we het volgende week uitgebreid hebben. Haar tweede boek komt er wel binnen een paar maanden aan maar daar kunnen we nog niet teveel over verklappen. Al geven we wel een tipje van de sluier weg in het interview over 2 weken.

Maar goed tijd dus voor de favorieten van Kim Bonefaas.

Kim Bonefaas

Kim Bonefaas schreef het boek Julia Jonkers wat je hier kunt kopen. In dit blog stelt ik haar aan jullie voor.

Wat is je favoriete Snack of Drankje? Oewww ik ben echt een snoepert, dus is lastig kiezen, maar ik ben gek op chips. Heerlijk! En qua drankje, doe mij maar een lekker koud colaatje.

Wat is je favoriete gerecht om te koken als je eters krijgt? Ik hou heel erg van koken. Als ik me echt ga uitsloven kook ik graag allemaal tapasachtige gerechten en een lekker vers soepje vooraf. Ik maak alleen nooit mijn toetjes zelf. Daar ben ik slecht in. Dus dat wordt meestal ijs met chocoladesaus en fruit.

Wat is je favoriete restaurant? La-cubanita. Of een ander soort gelijk tapas restaurantje. Heerlijk!

Wat is je favoriete kleur? Groen. De kleur van de bomen.

Wat was je favoriete boek toen je nog een kind was? Ik vond de ‘kippenvel’ reeks vroeger echter helemaal geweldig. En ik moet zeggen dat ik vroeger als kind ook heel veel uit de bijbel heb gelezen. Dat vond ik altijd echt hele mooie verhalen.

Wat is nu je favoriete boek? HEX. Zelden zo’n interessant en goed geschreven boek gelezen.

Welke Film of serie is je favoriet  Wauw. Dat is lastig. Ik ben echt een Netflixer, dus heb heel veel gezien. Maar ik vond Borgen erg mooi. Een serie over een vrouwelijk minister president.

Welke auteur vind je echt steengoed? Omdat ik HEX zo goed vind moet ik Thomas olde Heuvelt zeggen, maar ben ook weg van Elizabeth Gilbert.

Wat is je favoriete vervoersmiddel? Auto. Maar ik vind fietsen ook lekker hoor, maar mijn fiets is kapot en fietst daardoor heeeul erg zwaar; dus nu ben ik even minder fan. Snel een nieuwe fiets halen!

Wat is je favoriete geurtje? Givency

Welke zanger of zangeres is je favoriet? Een bandje mag natuurlijk ook? Ik ben zelf echt weg van Stromae, maar sinds hij geen muziek meer maakt moet ik zeggen dat ik Bruno Mars echt goed vind.

Wat is je favoriete uitstapje met de kids? Ik vind het heel erg leuk om samen een weekendje weg te gaan naar Landal ofzo en dan lekker heel het weekend samen zwemmen, boswandelingen maken etc.

Wat is je favoriete bezigheid om te ontspannen? NETFLIXXXXX

Wat is je favoriete social media? Facebook. Maar Instagram ook hoor.

Super bedankt voor je leuke antwoorden! Volgende week gaan we het hebben over het boek dat Kim Bonefaas heeft geschreven: Julia Jonkers. Ik ben echt super benieuwd naar dit boek.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lizette
4 jaren geleden

Leuk om haar zo beter te leren kennen. Ik zie wel wat overeenkomsten, namelijk de kleur groen en la cubanita.
Lizette onlangs geplaatst…10 niet te missen highlights van BaliMy Profile

rachel
4 jaren geleden

leuk om te lezen weer en om weer iemand een beetje te leren kennen

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x