Blogs van eigen bodem met Jerrad Hoff 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vorige week konden jullie al kennis maken met auteur Jerrad Hoff in deze blog waarin ik hem voorstel. Maar vandaag gaan we nog beter kennis maken met Jerrad. Vandaag gaan we namelijk uitgebreid zijn boeken bespreken. Jerrad Hoff heeft inmiddels 4 titels op zijn naam staan 2 romans en 2 thrillers.

Laten we maar gelijk beginnen met de thrillers!

zon-van-de-nacht-staand-groot

zon van de nacht van Jerrad Hoff kun je hier kopen.

Zon van de nacht heb ik nog nooit gelezen maar is wel het boek waardoor ik Jerrad Hoff leerde kennen op facebook. Dit boek popte namelijk nog al eens op in mijn tijdlijn. Daardoor werd ik erg nieuwsgierig naar het boek en de auteur achter het boek. Ik begon Jerrad te volgen op facebook en nu doet hij dus mee met de blogs van eigen bodem super tof!

Maar goed zon van de nacht gaat over Madeline. Madeline verliest tijdens een winterse nacht haar geheugen bij een auto-ongeluk. Daardoor moet ze noodgedwongen een nieuw bestaan moet opbouwen in het barre noorden van Idaho.

Geplaagd door afschuwelijke nachtmerries, morbide gedachten en een stem in haar hoofd, begint Madeline gaandeweg steeds meer te beseffen dat ze allerminst de vrouw is die zijzelf, en met name haar nieuwe omgeving, denkt te zijn.

Wanneer de door haar ingehuurde privédetective ontdekkingen doet over haar nachtmerries en vervolgens over haar leven vóór het ongeluk, blijkt dat zij haar verleden niet met zijn hulp heeft gevonden, maar dat het verleden haar nooit uit het oog heeft verloren.

Dat verleden maakt Madeline duidelijk dat ze nog steeds een beslissende rol speelt in een levensgevaarlijk plan om de naderende dreiging van wereldwijde conflicten en chaos af te wenden.

Weigeren is een optie. Behalve als bepaalde personen uit Madeline’s nieuwe leven haar echt dierbaar zijn…

dag-van-de-zon-staand-groot

Dag van de zon Is het tweede deel in de thriller reeks over Madeline. Dus heb je het eerste deel gelezen en nog geen genoeg gekregen van Madeline dan moet je dit boek zeker aanschaffen zodat je lekker verder kunt lezen.

Op een geheime locatie in de Florida Keys komt Madeline te weten wie de mensen zijn die haar uit Idaho hebben meegenomen en wat haar rol bij hen was. Tijdens het leven dat ze vóór haar geheugenverlies leidde, telde een mensenleven niet en kon iedere dag de laatste zijn.

Hoewel herinneringen ontbreken, is het een leven waarnaar ze terugverlangt.

Dat leven brengt Madeline nu via metropolen en prachtige oorden, over vele hindernissen en langs talrijke doden, naar een levensgevaarlijke plek aan de andere kant van de wereld om een duivels regime ten val te brengen.

Falen zal niet alleen haar eigen dood betekenen, maar ook die van een aanzienlijk deel van de wereldbevolking.

Dan lijkt een persoon uit een ver verleden roet in het eten te gooien…

een-leven-geleden-staand-groot

Een leven geleden van Jerrad Hoff Is het boek dat ik ga lezen voor mijn recensie. Nou ja stiekem heb ik hem al gelezen maar op de recensie moeten jullie nog een weekje wachten. Een leven geleden is de eerste roman van Jerrad Hoff. 

Deze roman verteld het verhaal van Sarah Miller en Evan Bennett

Sarah Miller, een wat in zichzelf gekeerde jonge vrouw die dagelijks door de herinneringen aan haar gewelddadige vader wordt achtervolgt, huurt voor drie maanden een zomerhuisje op Gasparilla Island.

Het barrière eilandje in de Golf van Mexico zal echter niet het decor worden van een exotische zonvakantie, maar de plek waar ze in een alles of niets poging wil proberen haar leven weer op de rails  te krijgen door de verschrikkingen uit haar jeugd op papier te zetten.

Dan ontmoet ze op een dag Evan Bennett, een beginnende advocaat die na een onbekommerde jeugd een gouden toekomst tegemoet gaat in het advocatenkantoor van zijn steenrijke ouders in Tampa.

Ondanks hun compleet tegengestelde levens vallen beiden al snel voor elkaar. Er ontstaat een diepe liefde tussen hen. Terwijl de dag dat Sarah het eiland weer zal verlaten snel nadert, beginnen beiden met het moment meer te beseffen dat ze niet meer zonder elkaar kunnen.

Het leven heeft echter geheel andere plannen met hen. Maar wat voorbestemd is, vindt meestal wel een weg…

een-leven-lang-staand-groot

Een leven lang van Jerrad Hoff Is de tweede roman die hij geschreven heeft. Dit keer volgen we niet Sarah Miller maar haar dochter. 

Brianna, dochter van Sarah Miller, en in navolging van haar moeder een van de meest geliefde auteurs van de wereld, leidt met haar man Jake en hun drie kinderen een wondermooi leven aan de prachtige oostkust van de VS.

Dan, op een ogenschijnlijk fraaie dag, komt aan dat alles een eind en wordt de ergst denkbare nachtmerrie de nieuwe realiteit. Een hartverscheurende nachtmerrie die niet alleen haar leven volledig op zijn kop zet, maar Brianna ook aan de rand van de afgrond brengt…

“In de stilte van de nacht lijkt het verdriet het grootst.
Net als de alsmaar terugkerende vraag dan het hardst klinkt.
Een antwoord heb ik echter nog steeds niet.
Ik heb echt geen idee wat ik met mijn leven aan moet.”

Een leven lang, het vervolg op Een leven geleden, is een tijdloos verhaal over gemis, verdriet, familie, vriendschap, keuzes, maar vooral een verhaal over liefde, in al haar facetten.

Nou dat waren de boeken die Jerrad Hoff heeft geschreven! Maar ik heb nog wel een leuk nieuwtje voor jullie. Jerrad Hoff heeft namelijk besloten om zijn e-boeken momenteel flink af te prijzen ze kosten slechts 2,95 als je ze koopt op https://www.jerradhoff.nl/ Dat is nog eens een leuke prijs toch om kennis te maken met zijn boeken. Ik zeg doen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
4 jaren geleden

klinkt als een goed verhaal, thrillers vind ik altijd wel leuk dus dan zal deze het ook wel zijn

corrina
corrina
4 jaren geleden

Lijkt me een mooi verhaal, ben zelf niet van de thrillers

nicole
4 jaren geleden

Ik vind deze cover zo mooi! Het genre vind ik niet zo mooi, maar door de cover zou ik dit boek toch oppakken.
nicole onlangs geplaatst…Vogels spotten oftewel vogelen: populair door corona!My Profile

trackback

[…] week vertelde ik al dat ik dit boek zou gaan lezen voor een recensie. Dit deed ik in deze post waarin ik eigenlijk alles vertel over de boeken van Jerrad Hoff. Dus heb je die gemist dan zou […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x