Blogs van eigen bodem met Lara Reims

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Deze maand hebben we niet drie maar vier geweldige auteurs van eigen bodem. Vandaag is het weer tijd om je voor te gaan stellen aan een van deze auteurs. Van deze auteur heb ik inmiddels al 2 boeken gelezen. Dus ik vind het super leuk dat ze nu mee doet met de blogs van eigen bodem.

IMG_5779[3280]

We gaan het vandaag hebben over auteur Lara Reims. Lara schrijft haar boeken met uitzicht op Boekarest en Parijs. Ze verhuisde namelijk tien jaar geleden van Amsterdam naar Frankrijk. Inmiddels heeft ze Frankrijk ingeruild om voor een tijdje in Boekarest te gaan wonen. Toen Lara Reims nog een jong meisje was wilde ze het liefst in een bibliotheek wonen. Tja dat snap ik wel want zeg nou eerlijk wie wil dat nou niet. Ze bleef soms dan ook stil in een hoekje zitten, verscholen achter een boek tot sluitingstijd. Ze hoopte dan dat ze haar zouden vergeten maar dat deden ze helaas nooit.

Lara Reims heeft een liefde voor jeugdboeken. Die liefde begon bij Sjakie, Abeltje, Ronja en de boeken van Tonke Dragt. Later kwamen daar J.K. Rowling en Philip Pullman bij. Ze heeft een fascinatie voor de nabije toekomst en droomt graag over alles wat dan mogelijk zal zijn. Over de voor en nadelen van alles wat er aankomt en over wat al deze veranderingen met de mens kunnen doen. Deze dromen heeft ze verwerkt in de trilogie over Rémi. Deze trilogie gaat over een jongen die zich niet thuis voelt in de wereld en in een groot avontuur verzeild raakt. In een wereld die morgen zomaar de onze zou kunnen.

Inmiddels zijn deel 1 en 2 in deze trilogie al verschenen en verschijnt het laatste deel op 20 maart. Dat is bijna Yes ik kijk namelijk enorm uit naar dit deel. Volgende week gaan we het natuurlijk uitgebreid hebben over deze Trilogie van Lara Reims.

Voor nu wens ik je een fijne dag.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rory
4 jaren geleden

Oh, in een bibliotheek wonen! Daar kan ik mij ook wel iets bij voorstellen. Helemaal niet verkeerd lijkt mij. Wat interessant ook dat ze van Amsterdam naar Parijs naar Boekarest is gegaan. Altijd heel leuk om te lezen over mensen die daadwerkelijk een verandering durven aan te gaan in het leven.
Rory onlangs geplaatst…Bezint eer ge begint? Bezinning is sowieso een mooi strevenMy Profile

nicole
4 jaren geleden

In een bibliotheek willen wonen vind ik een herkenbare wens. Dat zou ik ook wel willen! Gelukkig heb ik een grote boekenkast waardoor onze woonkamer soms wel een beetje zo voelt : )
nicole onlangs geplaatst…Vogels spotten oftewel vogelen: populair door corona!My Profile

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x