Recensie Noel van Linda Kage

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Hoe gaat die met jullie? Hier gaat het deze week eigenlijk wel goed. Maar daarover vertel ik jullie later wat meer tijdens mijn weekverslag. Maar dat weer dat is wel echt een geschenk nu we zoveel thuis moeten zitten. Ik geniet er dan ook volop van door een korte wandeling te maken en heerlijk in de tuin in het zonnetje een boek te lezen. Zo las ik gisteren Noel van Linda Kage uit. Dit is het tweede deel in de serie verboden passie eerder las ik al Mason die recensie vind je hier.  Het perfecte boek om te lezen tijdens deze zonnige dagen.

20200407_091322

Noel kun je hier kopen. Mijn recensie van Mason het eerste deel in deze serie vind je hier.

Romantisch met een lekkere dosis erotiek!

Titel: Noel Auteur: Linda Kage Uitgeverij: SVM Publishing Genre: Feelgood Cijfer: 8

Hier gaat Noel van Linda Kage over:

Derdejaars student. Topatleet. Als quarterback van het footballteam constant de aandacht van het vrouwelijk geslacht. Ik word verafgood op deze campus.

Terwijl ik duizend kilometer verderop, in mijn geboorteplaats, nog steeds het uitschot van het woonwagenkamp ben. Kind van de plaatselijke hoer en oudere broer van drie kinderen die erop rekenen dat ik mijn kop erbij houd, zodat ik ze kan verlossen van het waardeloze leven waarin ik opgegroeide.

Deze twee kanten van mij komen nooit met elkaar in aanraking, tot één iemand een glimp van de ware ik opvangt.

Ik had nooit verwacht dat ik een klik zou hebben met iemand als zij of dat ik meer dan één nacht met haar zou willen.

Dit zou wel eens het echte werk kunnen zijn.

Alleen is zij, Dr. Kavanagh, mijn literatuurprofessor.

Als ik ooit iets begin met mijn docent en we worden betrapt, kan ik net zo goed mijn hele toekomst vaarwelzeggen, net als die van mijn familie en al helemaal die van haar.

Maar soms is de liefde het waard om alles op het spel te zetten. Of in ieder geval, dat kan het maar beter zijn, want dit is niet te stoppen.

Dit vind ik van Noel:

We beginnen zoals gewoonlijk met de cover. Deze vind ik mooi en past goed bij het boek. Wat ik ook erg fijn vind is dat het kwa stijl en uitstraling perfect bij Mason past. Dus die staan straks mooi naast elkaar in de kast. 

Het verhaal zelf is heerlijk om te lezen Linda Kage heeft een fijne vlotte schrijfstijl en neemt je al snel mee in het liefdesverhaal van Noel en zijn literatuurprofessor Aspen. Noel lijkt op het eerste oog een stoere footballer maar hij heeft een hartje van goud waar je steeds meer kennis mee maakt. Aspen is een beetje terug houdend je komt er al snel achter in het boek dat dit komt door haar verleden. Maar Noel weet haar een beetje te ontdooien. 

Je weet in het begin al een beetje hoe dit verhaal gaat aflopen het is wat voorspelbaar maar dat vind ik bij deze romantische boeken met een erotisch tintje niet zo erg. Persoonlijk vond ik wel dat dit boek iets minder diepgang had dan het deel van Mason maar het was nog steeds een erg fijn boek om te lezen. 

Noel bevat namelijk een prima mix van romantiek een beetje erotiek en een beetje spanning.  Ik vind het vooral prettig dat de erotiek aanwezig is maar niet alles overheersend wat nog wel eens wil gebeuren bij deze boeken. De scene’s die er in staan passen prima bij het verhaal. Daarnaast is het erg leuk dat eerdere personages uit Mason ook een klein rolletje hebben in dit deel. Ik las het boek in een dag uit en dat zegt genoeg toch!

Dit boek krijgt dan ook een mooie 8 van mij 

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
4 jaren geleden

De kaft spreekt me heel erg aan! En stiekem vind ik erotiek op zijn tijd ook wel eens leuk, wie weet ga ik hem ooit lezen 🙂

rachel
4 jaren geleden

de kaft vind ik leuk en verder zou ik zo’n boek wel kunnen lezen

Felice Veenman
Felice Veenman
4 jaren geleden

niks mis met een heerlijk romantisch boek in deze tijd

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x