Blogs van eigen bodem met Floortje Zwigtman

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is alweer tijd om je voor te gaan stellen aan een auteur voor de blogs van eigen bodem in April. Dit keer kunnen we wel spreken van een zeer ervaren en getalenteerde auteur want deze dame heeft inmiddels al aardig wat titels op haar naam staan.

Vandaag ga ik je voorstellen aan Floortje Zwigtman (Ook wel het pseudoniem van Andrea Oostdijk). Floortje is geboren op 13 november van het jaar 1974 in Terneuzen. Inmiddels woont ze in het mooie Middelburg. Ze is niet getrouwd heeft geen kinderen maar wel 2 leuke katten die heerlijk kunnen spinnen!

Floortje_Zwigtman_Pers_Barry_Marr+® (3) - kopie

Floortje houdt natuurlijk enorm van schrijven ze heeft dan ook een ongebreidelde fantasie. Maar naast schrijven gaat ze ook graag eens een keer shoppen. Ze houdt van donkere en warme kleuren en luistert graag naar muziek die een beetje vreemd is maar wel lekker.

Zoals ik al zei is Floortje Zwigtman als auteur al een bezige bij geweest. Zo schreef ze een aantal young adult-boeken als Vlam en de Groene Bloem Trilogie maar ook een aantal kinderboeken zoals Elfenstreek en Mispunt! Maar dat is nog lang niet alles. Volgende week gaan we uitgebreid in op al deze prachtige boeken.

Naast het schrijven geeft Floortje ook lezingen op scholen en tijdens schrijfweekenden. Momenteel is haar agenda vrij leeg maar wil je op de hoogte blijven van Floortje haar boeken en lezingen houd dan haar website goed in de gaten! ( Hier link ik dan ook je website)

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x