Blogs van eigen bodem met Kim Bonefaas

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag mag ik je weer voor gaan stellen aan een Nederlandstalige / Vlaamse auteur. Deze maand doen er weer 4 auteurs mee aan de blogs van eigen bodem. Dus het word een drukke en volle maand. Vandaag ga ik jullie voorstellen aan auteur Kim Bonefaas.

Kim Bonefaas

Kim Bonefaas is 34 jaar jong en woonachtig in Rotterdam. Ze woont daar samen met haar man en 2 kinderen. Ze runt een kamertrainingscentrum voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar oud die uit huis zijn geplaatst. Kim Bonefaas en haar team geven deze jongeren zelfstandigheidstraining met als doel dat ze uiteindelijk zelfstandig kunnen gaan wonen in een huisje of studentenkamer.

De reden dat Kim is gaan schrijven heeft alles te maken met haar oudste dochter Mila. Op jonge leeftijd werd ze onverwachts en dus ook ongepland zwanger. Ze was jong, student, single en de situatie was dus verre van optimaal. Toch besloot kim om de zwangerschap door te zetten. Na een paar jaar in haar jonge moederschap wilde ze voor Mila het verhaal uit de rommelige en hectische tijd van de zwangerschap opschrijven, zodat ze goed zou weten hoe de dingen zijn gegaan.

Dit bleek kim zo leuk te vinden dat het verhaal al snel een eigen leven is gaan leiden. Ze haalde er dingen bij die niet waren gebeurd en zo werd het steeds meer een fictief verhaal dan een verhaal wat compleet was gebaseerd op de waarheid. Vervolgens liet Kim dit verhaal eens aan iemand lezen. Die was zo enthousiast dat ze het nog eens aan iemand liet lezen etc etc. Toen het boek uiteindelijk klaar was heeft kim het opgestuurd naar verschillende uitgevers.

Na veel afwijzingen kreeg ze de kans bij Jacco van ISJB uitgevers om haar boek uit te gaan brengen. Dit is super goed gegaan want Julia Jonkers is uiteindelijk in de top 5 van populairste boeken terecht gekomen. Dat was een droom natuurlijk. Momenteel is Kim Bonefaas haar tweede boek bijna klaar. Het boek heet Goud en Lavijn en is een losstaand boek dus geen vervolg op Julia Jonkers. Het boek moet alleen nog even door de eindredactie maar dit laat door omstandigheden nog even op zich wachten.

Heel veel liefs,

Melanie

Kim Bonefaas schreef het boek Julia Jonkers wat je hier kunt kopen. In dit blog verteld zij over haar favorieten.

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x