Het mooiste boek van Katrien Hertogs

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer zondag! Inmiddels is het op zondag vaste prik om het mooiste boek van een collega blogger te delen. Dit keer is het de beurt aan Katrien Hertogs van Hertogs ink. Wil jij nou ook een keer mee doen met deze rubriek stuur dan gerust een mailtje naar info@www.bookstamel.com

KatrienHertogs[3097]

Welk boek was het mooiste boek dat je hebt gelezen? “Extremely Loud and Incredibly Close” van Jonathan Safran Foer

Waar gaat het boek over? Over Oskar (9), die zijn papa verliest, en over de rest van zijn kleine familie. Over hoe ze omgaan met verliezen in het leven, maar ook met liefde.

Waarom vind je dit boek het mooiste boek dat je hebt gelezen ? Omdat de schrijver via brieven in verschillende personages kruipt en mij echt hard heeft geraakt; of hij nu de beleving van een 9-jarig jongetje op zich neemt of die van een oudere vrouw. Het boek heeft me echt doen huilen.

Welk genre lees je over het algemeen graag? Vooral menselijke verhalen, psychologisch, drama, verhalen die me emotioneel kunnen raken of inspireren.

Hoeveel boeken lees je ongeveer per jaar? 10-20 boeken.

Is er nog een ander boek dat je de lezers van Bookstamel graag zou willen aanraden? Mag ik er een paar aanraden?  “Vele hemels boven de zevende” van Griet Op de Beeck, “Nineteen Eighty-Four” van “George Orwell” en “Frankenstein” van Mary Wollstonecraft Shelley.

Waar kunnen we jou volgen op social media? Als freelance schrijver, vertaler en revisor (NL-EN) kun je me vinden onder de naam Hertogs Ink.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Oehh! Dit klinkt als een heel mooi boek

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x