1000 vragen aan jezelf – 14

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Daar zien we weer tijd voor een nieuwe 1000 vragen aan jezelf! Ik blijf deze vragen ontzettend leuk vinden. Dit keer geef ik bijv antwoord op de vraag waar ik op viel bij mijn partner. Dus leek het me wel leuk om in mijn fotoarchief te duiken en opzoek te gaan naar een van de eerste foto’s van ons samen. Deze foto is 9 jaar geleden gemaakt. Mijn vriend was toen echt nog een jong kereltje van 21 en ik zo’n 30 kilo slanker als nu maar wat waren we verliefd! Gelukkig zijn we dat nog steeds.

CIMG2279 copy

183. Op welke manier kom je het liefst tot rust? Ooooh deze is super makkelijk in een lekker warm bad met een goed boek erbij! alleen soms verdwaal ik dan zo erg in het boek dat ik anderhalf uur later besef dat het water ijskoud is geworden.

184. Voel je je weleens buitengesloten? Ja eigenlijk best wel vaak ik ben toch altijd net wat anders dan anderen.

185. Waar pieker je vaak over? Over mijn moeder. Ik verloor 7 jaar geleden mijn vader en mijn moeder heeft zwaar hartfalen dus ik ben vaak bang dat ik haar ook kwijtraak

186. Hoe zie je je toekomst? Ik probeer niet zo vaak naar de toekomst te kijken maar dag voor dag te leven. De rest dat komt later wel.

187. Waar viel je op bij je partner? In het begin echt puur en alleen op zijn karakter ik leerde mijn partner namelijk online kennen. Ongeveer 1,5 jaar spraken we elkaar alleen op teamspeak waar andere bij zaten maar we hadden altijd de grootste lol met elkaar. We kunnen elkaar lekker plagen en vrij laten en dat vind ik erg belangrijk.

188. Op welk familielid lijk je het meest? Op mijn moeder we zijn af en toe echt een spiegel voor elkaar.

189. Hoe breng je het liefst de avond door? Met vriendlief op de bank indien mogelijk een haardvuurtje erbij helaas hebben we thuis geen hardkachel maar als we een midweekje weg gaan is dat echt een must. En dan kunnen we uren naar dat knisperende haardvuurtje kijken.

190. Hoe onafhankelijk sta je in het leven? Ik zou graag zeggen heel onafhankelijk maar dat is niet zo. Want zonder mijn vriend kom ik niet zo vaak buiten de deur. Al werk ik hier langzaam aan sinds ik een taxi pas heb.

191. Neem je vaak het initiatief? Als het op mijn blog aankomt ja. Ik ben namelijk dan vol zelfvertrouwen en durf iedereen te benaderen, In het dagelijkse leven zou ik het niet zo vaak doen

192. Aan welk huisdier heb je goede herinneringen? Dan springen er toch wel 2 uit rakkertje een overleden poes die nogal erg kon kwijlen als die op je schoot kwam kroelen en sorry de liefste hond ter wereld. Je kon echt alles met deze hond doen er zat geen graadje kwaad in.

193. Staat er genoeg op je spaarrekening? Spaarrekening ? Wat is dat.

194. Blijf je altijd wonen waar je nu woont? Ik hoop het wel we wonen in een fijne wijk hebben relaxte buren en een mooi huisje!

195. Ben je gevoelig voor kritiek? Ja heel erg

196. Ben je bang voor iemand die je kent? Nee

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x