Hell City van Joanne Carlton

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is weer tijd voor een Hamley Books blogtour! Dit keer mocht ik het boek Hell City van Joanne Carlton lezen. Dit is een Novelle met een geweldige cover. Al voor ik ook maar een letter van het verhaal had gelezen was ik helemaal weg van deze cover.

Maar goed nu met al dat corona gedoe lees ik toch wel extreem veel. In het begin kon ik me juist helemaal niet concentreren op een boek maar nu gaat het juist heel erg goed. Trouwens de tekeningen in het boek zijn ook echt heel tof gemaakt!

Hell-City-2    Hell-City

Hell city kun je hier kopen. Mijn Interview met de auteur van dit boek kun je hier lezen.

Een verrassende novelle 

Titel: Hell City Auteur: Joanne Carlton Uitgeverij: Hamley Books Genre: Novelle Cijfer: 8,5

Hier gaat het boek over:

Ze ontwaakt in een brandende stad.
Op de eerste dag ontdekken de monsters haar.
Op de tweede dag leert ze zich te verdedigen.
Op de derde dag redt een hond haar leven.
En dat verandert alles.
Hell City. De laatste halte.

Dit vind ik van Hell City:

Wauw ik vraag me echt af hoe Joanne Carlton het elke keer weer flikt! Ik heb inmiddels al aardig wat boeken van haar gelezen en elke keer weet ze me weer op een of andere manier te raken met haar woorden.

Hell City begint met een bang! Het hoofdpersonage ontwaakt namelijk in een vreemde stad zonder stem. Je hebt totaal nog geen idee wie dit hoofdpersonage is en waarom ze in deze stad is. Als ze ontwaakt slaan de vlammen om haar heen uit ze zit dus in een kamer vol vlammen. Als ze eenmaal buiten is ziet ze een verlaten stad. Hell City maar hoe kwam ze daar terecht?

Met Hell City weet Joanne Carlton onder je huid te kruipen je wilt weten wat er nu precies aan de hand is. Maar daar laat Joanne je zoals we gewend zijn van haar weer lekker lang op wachten. Ook dit boek heeft weer een geweldige plottwist.

Daarom krijgt dit boek van mij een mooie 8,5

p.s vergeet niet naar de prachtige tekeningen in het boek te kijken.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] ook nog eens prachtige tekeningen waar je uren naar kunt kijken. Mijn recensie van dit boek kun je hier […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x