Recensie De waarheid van Colleen Hoover

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Inmiddels blog ik alweer bijna 2 jaar. In die 2 jaar las ik bij collega bloggers enorm vaak over de boeken van Colleen Hoover. Zelf had ik nog nooit iets van deze auteur gelezen en na al het gehype erom heen was ik ook wel bang om iets van haar te gaan lezen want wat nou als het tegen valt? Maar goed toen kwam de folder van Zomer & Keuning online en zag ik daarin De waarheid staan van Colleen Hoover. Een spannend boek dat gelijk mijn aandacht trok. Alleen al de cover van dit boek vind ik geweldig en de titel trok gelijk mijn aandacht. Dus besloot ik Zomer en Keuning te mailen of ik dit boek voor hun mocht lezen.

Zo viel het boek De waarheid een paar weken later op mijn deurmat en is het tijd om nu mijn recensie van dit boek met jullie te delen.

Bewaar voor later op pinterest.

De waarheid van Colleen Hoover kun je hier kopen. Meer informatie over de andere boeken van Colleen Hoover vind je natuurlijk op de website van Zomer & Keuning.

Het einde hakte erin!

Titel: De waarheid Auteur: Colleen Hoover Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Thriller Cijfer: 7,5

Hier gaat De waarheid over:

De spannende NA-thriller ‘De waarheid’ van Colleen Hoover gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity’s man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoe lang kan Lowen de waarheid voor zich houden?

Dit vind ik van De waarheid:

Heeft Colleen Hoover mij met haar verhaal De waarheid compleet overtuigd dat de hype rondom haar boeken terecht is? Nee dat denk ik niet. Begrijp me goed het is geen slecht boek hoor maar echt extreem goed vond ik het ook weer niet.

Het zit namelijk zo in het begin van het boek had ik echt moeite om in het verhaal te komen. Het personage van Lowen sprak me niet echt aan ik werd niet echt nieuwsgierig naar haar. Wel was ik benieuwd wie Verity was en waarom ze niet haar eigen boeken kon schrijven. Hoewel ik het boek nog niet echt spannend vond en nog niet echt een band kreeg met de personages las ik door.

Halverwege het boek kwam ik er meer in. Lowen ontdekte veel meer in de aantekeningen van Verity en er werd meer een band met de personages opgebouwd. De erotische stukjes hadden van mijn wat minder gemogen.  Ik ben echt niet vies van sex in boeken maar ik vond het hier af en toe zoveel dat het naar mij idee niks meer toevoegde ik had het nu wel gelezen.

MAAR TOEN…… Begon Colleen Hoover naar het einde van het verhaal toe te werken. En daar ving ik een glimp op van de geweldige auteur die ze volgens sommige is. Het einde werd steeds spannender en je vroeg je continu af hoe alles nu op zijn plaatst zou gaan vallen. Echter sloeg ik het boek dicht met de vraag wat is nu de waarheid? Als je een boek op deze manier kan dichtslaan dan weet je dat de auteur iets goed heeft gedaan.

Dit boek slingerde mij dus een beetje op en neer van Geweldig goed naar Mwah dus heb ik besloten om het boek een  mooie 7,5 te geven.

Liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x