1000 vragen aan jezelf – 13

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Vandaag is het alweer de 13 de keer dat ik je meeneem op een tour om mij wat beter te leren kennen. Langzaam aan kruipen we dichter naar de 1000 vragen toe. Maar gelukkig hebben we nog steeds aardig wat vragen te gaan. Ik wens jullie ondanks de corona een heel fijn weekend. Geniet van de kleine dingen zoals je tuin of een lekker kopje thee.

IMG_4589

Ben je opzoek naar de rest van de vragen deze vind je hier.

169. Oefen je voor een telefoongesprek? Nee het is misschien raar maar aan de telefoon weet ik meestal juist wel wat ik moet zeggen. Tenzij ik echt word overvallen door een telefoontje dat ik niet verwachte.

170. Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij anderen? Ik denk tijdens een van mijn vele dokters bezoeken. Want dan moet ik meestal huilen omdat ik bijv toch geopereerd moet worden terwijl ik hoop van niet. Ik huil vaak van de spanning. 

171. Met wie breng je het liefst een vrije dag door? Met mijn zoon Jamie of Partner Martijn want dat zijn toch wel de 2 meest dierbare personen in mijn leven. 

172. Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf? Iemand zei ooit tegen me je bent geen autist je bent Melanie en hebt autisme dat vond ik ontzettend mooi gezegd. Maar ook een heel goed advies want ik blijf hoe dan ook Melanie 

[004802]

173. Waar denk jij aan bij de zomer? Het strand, slippers een boek en een lekkere cocktail. Heerlijk warm weer hoort daar natuurlijk ook bij. Maar het liefste breng ik de zomer door in eigen tuin. We zetten meestal een zwembad op en dan s’avonds de bbq aan of een vuurkorf. Boekje kopje thee erbij en genieten maar. Een beetje vakantie gevoel in eigen tuin.

174. Hoe ruikt je favoriete parfum? Lekker zoet ik houdt van Olympia van Pacco Rabanne. 

175. Welke kritiek raakt je het meest? Als mensen zeggen dat ik altijd ziek ben. Tja ik ben vaak ziek maar daar kan ik helaas niks aan doen. 

176. Wat vind je van je uiterlijk? Ik ben best tevreden met mezelf. Alleen niet met de 25 kilo die ik eigenlijk zou moeten afvallen. Vroeger had ik altijd maatje 34 en nu 44 en dat is best wel slikken. Aan de andere kant weet ik dat ik met mijn chronische pijn waarschijnlijk nooit geen maatje 34 meer ga hebben. 

177. Ben je aardig voor jezelf? Nee ik ben best wel kritisch naar mezelf. Daarnaast ben ik eigenlijk nooit tevreden met wat ik doe. Door deze twee dingen vergeet ik wel eens om aardig voor mezelf te zijn. 

178. Zou je plastische chirurgie overwegen? Niet zo snel ik denk namelijk dat iedereen mooi is zo als die is. Daarnaast denk ik dat als je eenmaal een ding laat veranderen je elke keer weer iets anders zou willen veranderen. Ik vind het anders als je echt een medische aandoening hebt waardoor je bijv een open gebitje hebt of erg verbrand bent. 

179. Welke film heb je minstens vijf keer gezien? Bella en het Beest. Ik ben een groot fan van deze Disney Film zowel in de getekende als de speelfilm versie. 

180. Vul je graag testjes in? Jazeker dat vind ik super leuk om te doen.

181. Zou je terug naar vroeger willen? Ligt eraan hoe vroeger. Soms denk ik wel eens wat was het heerlijk rustig zonder onze mobiele telefoons. 

182. Hoe egocentrisch ben je? Totaal niet. Al denken sommige mensen het wel omdat sommige sociale dingen voor mij totaal niet vanzelf sprekend zijn. Het is vaak niet dat ik het niet wil doen. Maar dat ik niet weet hoe het te doen.

Dat waren mijn antwoorden weer voor vandaag! Ik hoop dat je ze weer leuk vond

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Simone
4 jaren geleden

Super leuk om deze vragen in een artikel te gieten en zo wat meer te weten te komen over de persoon achter de blog.

corrina
corrina
4 jaren geleden

Oeps dat zijn wel heel veel vragen , maar wel leuk . Het zet je aan het denken en even een ik momemtje

Jasmina
Jasmina
4 jaren geleden

Super tof om je beter te leren kennen

hippiemeisje
4 jaren geleden

Nee, je bent inderdaad geen autist, je hébt autisme, dat is maar één aspect van je hele zijn. Dat zeg ik ook vaak. Je hoort het ook bij andere diagnoses, mensen zijn gelukkig nog steeds niet hun diagnose. Heel veel liefs.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x