Corona en hoe ik me eigen vermaak

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer tijd voor een Corona dagboekje. Ik heb natuurlijk al 2 vrije heftige blogs geschreven over wat corona met mij doet. Deze over mijn straatvrees en deze over een overvol hoofd. Tijd dus om de wat meer positieve kanten te gaan benadrukken. Want hoe vermaak ik mezelf eigenlijk nu ik zoveel thuis zit? Of hoe los ik dingen op als niet al te vaak naar de winkel gaan? Dat lees je in deze blog

20200326_212951

Ik begon begin van de week met het vlechten van mijn haar met nephaar! Ik wilde dit alweer een tijdje proberen maar het was 10 a 15 jaar geleden dat ik voor het laatst vlechten had gezet dus ik was een beetje bang dat het zo mislukken. Het vlechten op zich ging prima alleen met de huidige conditie van mijn handen kon ik niet heel veel vlechten achter elkaar zetten. Elke 5 vlechtjes moest ik een lange pauze nemen. Maar goed we mochten toch niet de straat op dus maakte het ook niet uit hoe lang ik er over deed. Inmiddels is de week bijna om en mijn haar bijna klaar ik moet nog een heel klein stukje aan de achterkant.

20200317_093432 20200326_132810

We deden klussen in huis. Zo hebben we de carpot helemaal schoongemaakt en de palen voorzien van een mooi likje verf! Nu ziet het er weer lekker schoon en fris uit. We schilderde een paar deuren voor in huis (Deze zijn bijna af ze moeten nog een laagje) Ik verfde een kastje in een mooie donkere antraciet kleur voor op de slaapkamer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoewel ik niet te lang achter elkaar kan schilderen etc hebben we toch met zijn tweetjes uit eindelijk best veel gedaan. Daar ben ik best trots op.

20200317_133520

Het was natuurlijk deze week ook ontzettend mooi weer dus tussen het klussen door ging ik lekker buiten lunchen! Kopje thee glutenvrije crackers met brie honing en walnoten en een goed boek wat wil een mens nog meer?

20200324_145257

Aankomend weekend zouden we eigenlijk naar zeeland vertrekken omdat mijn schoonmoeder 24 maart jarig was! Je raad het al door corona ging dit niet door. Dus besloten we om mijn schoonmoeder een mooie bos bloemen te geven, deze lieten we bezorgen door de plaatselijke bloemist. We kochten een taartje en dronken thuis een kopje thee/koffie met een taartje om toch een beetje haar verjaardag te vieren.

20200326_172710

Omdat ik uit mijn hoofd soms niet zo goed weet wat ik wil koken. En vriendlief nu de boodschappen moest doen besloten we om weer eens een tijdje Hello Fresh te nemen. We hebben dit in het verleden al vaker gehad. Deze week aten we o.a deze heerlijke paste met zalm en pesto !

Nou volgens mij was het dat wel zo’n beetje

Wat doen jullie om jezelf te vermaken nu we zoveel thuis zitten?

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joyce - SomedayTodayNL
4 jaren geleden

Wat leuk, je haar zo! Ik rommel maar een beetje aan deze dagen.
Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…Altijd maar moeten, moeten, moetenMy Profile

Miriam - sweet & nice things

Leuk je haar zo! Mijn dagen zijn ongeveer hetzelfde. Er zijn ook postieve dingen door de Corona ontstaan.

Xiana
4 jaren geleden

Ik probeer voornamelijk de kinderen te entertainen. Nog nooit zoveel geknutseld voorheen als nu :). Verder doe ik net zoals jij wat klusjes in huis die al die tijd waren blijven liggen. Dat is dus het grote voordeel :).

nicole
4 jaren geleden

Mijn dagen zijn hetzelfde als altijd. Ik blog fulltime vanuit huis, dus ik ben gewoon bezig. Wat heb je prachtig haar zeg! Superleuk die vlechtjes!
nicole onlangs geplaatst…Hoe blijf je thuis fit?My Profile

Henk
4 jaren geleden

herkenbaar blog, die Coronacrisis zorgt voor heel veel negatieve dingen, maar er zijn ook best wel positieve dingen. Dat je toekomt aan klusjes die al een tijd zijn blijven liggen is er daar een van. Leuke veclhten heb je, goed gedaan!

sandra
4 jaren geleden

Wat leuk die vlechtjes!
Ik experimenteer een beetje in de keuken en elke dag maak ik een wandeling (dat doe ik anders nooit, maar vind het wel leuk!)
sandra onlangs geplaatst…Tasting : 10 smaken pindakaas van De PindakaaswinkelMy Profile

Simone
4 jaren geleden

Toch een leuke tijdsbesteding en de carport ziet er weer netjes uit! Ik vond HelloFresh echt altijd heerlijk! Wellicht weer een goed idee nu we toch elke dag thuis zijn! 🙂
Simone onlangs geplaatst…Protest badkleding | Mijn favo’s voor SS20 + Korting!!!My Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
4 jaren geleden

hier ruimen we heerlijk alle kastjes in de keuken op

Wanda
4 jaren geleden

Dat staat je echt heel goed! Lijkt me ook wel erg veel werk trouwens, maar daar heb je inderdaad nu wel de tijd voor gehad natuurlijk. Tja, hier slaat de verveling ook wel toe hoor, ondanks dat er genoeg klussen zijn die gedaan kunnen worden, maar ik word eigenlijk door dit alles ook een beetje futloos.

Cynthia
4 jaren geleden

Wij zijn naast op zoek naar structuur ook weer meer aan het bakken, genieten van de zon en van elkaar.
Cynthia onlangs geplaatst…Review: Crimibox (+Winactie!)My Profile

Rory
4 jaren geleden

Wat een goed idee van Hele Fresh. Ik kom op de een of andere manier tijd tekort met thuisonderwijs, huishouden, koken en kind vermaken met dansen, voetballen in de tuin. Mijn eigen werk moet ik ergens tussendoor doen (wat dus niet goed lukt en dat zorgt voor wat frustratie). Man werkt van 6 tot 18 en sluit zich op, dus de rest komt op mij neer. Afijn, ik mag niet zeuren, maar feitelijk houd ik een half uurtje op een dag over voor me-time en dat besteed ik aan online yoga, wat ik echt nodig heb. Ik krijg te weinig beweging en dit helpt.

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x