1000 vragen aan jezelf – 12

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Tijd voor weer een nieuwe ronde in de 1000 vragen aan mezelf. we zijn alweer bij nummertje 12 aangekomen en de eerste 150 vragen zijn al achter de rug. Ik vind het steeds makkelijker en leuker om deze vragen te beantwoorden. Ik geniet dan ook enorm van de reacties die ik op deze rubriek krijg. Op deze manier ga ik die 1000 vragen makkelijk halen. 

Ik denk er ook steeds meer over om naast de 1000 vragen aan jezelf ook de rubriek 52 recepten te starten. In deze rubriek zou ik gedurende een jaar lang elke week een van mijn lievelingsrecepten met jullie als lezers delen. Ik weet dat er ook een groep is die alleen boeken op mijn blog wil zien maar ik vind het zelf ook wel erg tof om wat meer van me eigen ook te laten zien op mijn blog. 

alweermel.1 034

Een oude foto van mezelf gemaakt door Suzanne een fotografe uit Den Bosch.

155. Hoeveel boeken lees je per jaar? Dit wil nog wel eens verschillen maar gemiddeld zo’n 100 tot 120 denk ik 

156. Google je jezelf? Ik google mezelf niet. Tenminste niet persoonlijk soms wil ik wel eens google op bookstamel

157. Welke historische gebeurtenis had je graag met eigen ogen gezien? De val van de Berlijnse Muur ik heb dit op tv gezien en vond dat zo indrukwekkend. Dit moet op de mensen die erbij waren wel heel veel impact hebben gemaakt.

158. Zou je met je vrienden/vriendinnen kunnen samenwonen? Oh nee want alles moet staan zoals ik het wil en ik doe veel dingen op me eigen manier. Daarnaast zou ik dan nooit rust hebben. Nee mijn vrienden zijn hier welkom maar samenwonen dat nooit. 

159. Praat je tegen voorwerpen? Nee wel tegen de katten telt dat ook?

160. Wat is je grootste tekortkoming? Mijn onzekerheid en het kunnen inschatten wat mensen nodig hebben. Ik zorg graag voor andere maar ze moeten wel echt aangeven wat ze van mij willen anders zie ik het niet. 

161. Ben je een honden- of kattenmens? Een kattenmens ik heb niet voor niks de 2 liefste katten van de hele wereld.

162. Hoe laat je merken dat je iemand aardig vindt? Door er voor diegene te zijn. Gewoon door lekker te koken bijv.

163. Met welke reden eet je? Ik eet vaak omdat ik niet lekker in me vel zit erg slecht! Maar daarnaast vind ik eten ook erg gezellig en koken ontzettend leuk om te doen. 

164. Dans je voor de spiegel? Nee want ik heb niet echt een grote spiegel maar ik dans wel super vaak in mijn minibieb. Ken je de video’s van de fitness Marshall op youtube? Hij maakt echt super leuke video’s op de muziek van nu. Ik dans graag mee op zijn video’s. Je vind de fitness marshall hier

165. Waarin ben je anders dan andere mensen? Ik ben in veel dingen anders dan andere mensen maar hé dat maakt me uniek. 

166. Welke jeugdfilm zou je kinderen aanraden? Bella en het Beest is echt mijn all time favoriete jeugdfilm al vond ik vroeger Ferngully ook echt helemaal geweldig. Deze is misschien wat onbekender bij het grote publiek maar echt super tof

167. Blijf je tot het laatst op feestjes? Nee zeker niet, Vroeger toen ik jong en onbezonnen was wel toen was ik vaak de laatste die vertrok in de kroeg. Ik werkte toen ook zelf in de horeca. Maar tegenwoordig kan ik dus echt niet tegen drukte en ben ik vaak als aller eerste weg.

168. Welk nummer heb je de laatste tijd grijs gedraaid? Ik draai niet echt een specifiek nummer heel erg vaak ik heb gewoon eigenlijk altijd wel muziek op staan. 

Tot de volgende keer weer,

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marleen
4 jaren geleden

Ja idd, google jij jezelf; grappige vraag! Leuk bedacht ook.
Marleen onlangs geplaatst…Corona; terug naar de basis!My Profile

KoolFamily
4 jaren geleden

Ik ben fan van deze rubriek !
Zo leren we eens iets nieuws kennen van je.
Denk dat iedereen trouwens wel tegen de huisdieren praat hoor. 🙂
KoolFamily onlangs geplaatst…Planning van juf mamaMy Profile

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x