Recensie Verdraaid van Steve Cavanagh

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Al enige tijd volg ik de LS Sterrenthriller leesclub van L.S Amsterdam. Nog nooit had ik echter een kansje gewaagd om mee te mogen doen aan deze leesclub. Tot het boek Verdraaid van Steve Cavanagh voorbij kwam. De flaptekst van dit boek sprak mij enorm aan dus besloot ik om een kansje te wagen en schreef me in. Mijn geluk was dan ook groot toen bleek dat ik aan deze leesclub mee mocht doen. Een aantal dagen later viel het prachtige boek op mijn deurmat en begon de leesclub. Inmiddels is de leesclub afgerond en mag ik vandaag mijn mening over Verdraaid van Steve Cavanagh met jou delen.

Verdraaid

Super spannend en totaal onvoorspelbaar.

Titel: Verdraaid Auteur: Steve Cavanagh Uitgeverij: L.S Amsterdam Genre: Thriller Cijfer: 9,5

Hier gaat Verdraaid over:

JT LeBeau is een succesvolle thrillerschrijver met geweldige verkoopcijfers. Alleen weet niemand wie hij is, ondanks talloze pogingen om zijn identiteit te achterhalen; door de media, uitgevers en anderen. LeBeau is beroemd en berucht om zijn moorddadig goede plotwendingen die niemand ooit ziet aankomen.
Maria denkt te weten wie LeBeau is, maar ze is gewaarschuwd, net als de lezer. Voordat je dit boek gaat lezen, wil LeBeau dat je drie dingen weet:
1. De politie wil me aanklagen voor moord.
2. Niemand weet wie ik ben. Of hoe ik het heb gedaan.
3. Als je denkt dat je weet wie ik ben, kom ik hierna achter jou aan.
Als je dit boek uit hebt, dan weet je: de waarheid is verdraaid…

Dit vind ik van Verdraaid:

De cover van dit boek sprak me in eerste instantie niet zo aan. Het was pas later toen ik er langer naar keek dat ik zag dat de cirkel uit allemaal boeken bestond. Dat vond ik wel echt heel cool gedaan. De titel blijkt uiteindelijk ook enorm goed bij het boek te passen.

Steve Cavanagh schreef al eerder de bestseller Dertien die ik overigens zelf niet heb gelezen. Maar die nu wel heel hoog op mijn wensenlijstje is gekomen om een keer te gaan lezen. Deze recensie vind ik trouwens best moeilijk om te schrijven. Dat komt omdat je deze thriller het beste kunt gaan lezen zonder er ook maar iets over gehoord te hebben.

Verdraaid zit namelijk vol met allerlei plottwisten en de meest onverwachte dingen gebeuren. Je leert de personages goed kennen maar toch vraag je jezelf steeds af wat er gaat gebeuren en wie nou eigenlijk JT LeBeau is. De drie dingen die Lebeau wil dat je weet spelen ook echt een grote rol in het boek. Dit was echt een thriller die me op het puntje van me stoel liet zitten en die ik geen moment aan de kant wilde leggen. Ik wilde gewoon doorlezen omdat ik wilde weten hoe het nou allemaal in elkaar zat.

Of ik nu uiteindelijk weet hoe alles zat dat vraag ik me nog steeds af. Meer ga ik ook gewoon niet vertellen over dit boek want deze geweldige thriller moet je gewoon zelf gaan lezen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marjolein
4 jaren geleden

Ik houd niet heel erg van thrillers, maar misschien moet ik er ook gewoon eens aan beginnen. Bedank voor de tip!

Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek! Ik ga hem onthouden

Cynthia
4 jaren geleden

Ik ben geen thrillerfan, maar je maakt me nu wel nieuwsgierig!
Cynthia onlangs geplaatst…5x TweedeKans Producten KopenMy Profile

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x