Het mooiste boek van 2019 volgens Georgina van Georgina Lifestyle

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Zondag luierdag! Oftewel lees dag. Over een maandje komen ze onze trap renoveren dus alhoewel ik vanavond lekker op de bank kruip met een goed boek moeten er natuurlijk ook nog wat puntjes op de i gezet worden om de hal helemaal af te hebben voor ze de trap gaan doen. Afgelopen jaar hebben we aardig veel in huis aangepakt en we zijn nog lang niet klaar maar oooh wat word het mooi. Over mooie dingen gesproken vandaag is het tijd voor het mooiste boek van Georgina.

9200000085930793.jpg

Welk boek was het mooiste boek dat je in 2019 hebt gelezen? Voor jou – Jojo Moyes

Waar gaat het boek over? Louisa gaat aan de slag als verzorger van de verlamde Will. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen.

Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk.

Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.

Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken? 

Waarom vind je dit boek het mooiste boek dat je hebt gelezen in 2019? Ik lees bijna altijd thrillers en heb zo mijn favoriete auteurs. Hier zou ik geen “beste boek” uit kunnen kiezen. “Voor jou” daarentegen is van een ander kaliber. Het is een roman en niet zomaar één: vrij realistisch, emotioneel, er zit diepgang in met een vleugje humor. Duidelijke schrijftaal en ik leefde mij helemaal in in de personages. Hierdoor heb ik een paar keer moeten slikken en het was zelfs een keer voorgekomen dat de tranen over mijn wangen rolden in een volle metro.

Welk genre lees je over het algemeen graag? Thrillers.

Hoeveel boeken lees je ongeveer per jaar? 16

Is er nog een ander boek dat je de lezers van Bookstamel graag zou willen aanraden? Qua chicklits heb ik niet echt een aanrader qua titel, maar alle boeken die ik heb gelezen van Jill Mansell zijn geweldig. Lekker zoetsappig.

Waar kunnen we jou volgen op social media?

www.georginalifestyle.nl

www.instagram.com/georginalifestyle/

www.facebook.com/georginalifestyle79/

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jasmina
4 jaren geleden

Klinkt als een leuke chicklit! Ik moet nodig eens een boek lezen
Jasmina onlangs geplaatst…Romantisch Luxemburg, mijn 3 tipsMy Profile

Helena
4 jaren geleden

Denk niet dat dit mijn keuze zou zijn, maar wie weet.. Eens iets anders proberen

Monique
4 jaren geleden

Oeeh ja deze wil ik ook lezen. Lijkt mij leuk

Cynthia
4 jaren geleden

Oh ja, dit boek heb ik ook gelezen. Erg mooi!
Cynthia onlangs geplaatst…5x TweedeKans Producten KopenMy Profile

Georgina Lifestyle
4 jaren geleden

Wat leuk om mijn eigen interview te lezen :-). Wat een geweldig boek dit.
Ik ben nu voor het eerst begonnen aan een luisterboek… Ik weet ’t niet…. ik wil dit boek nog een kans geven, maar ik heb eigenlijk al zin om terug te grijpen naar mijn e-reader.

Tessa
4 jaren geleden

Ik heb dit boek ook gelezen, erg mooi. Het vervolg vond ik iets tegen vallen

Tessa onlangs geplaatst…Review: Duik in de zee met Deep Dive eyeshadow palette van Only YouMy Profile

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x