1000 vragen aan jezelf – 11

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Daar gaan we weer deel 11 alweer van de duizend vragen aan mezelf. Sinds ik de vragen beantwoord valt me wel op hoe negatief zelf beeld ik eigenlijk heb. Ik ben benieuwd of ik dat nog steeds heb als ik de vragen over een paar jaar weer zou beantwoorden. Want doordat dit heel erg opvalt wil ik er ook heel hard aan werken om dit te veranderen.

in album 11

141. Welke landen wil je nog bezoeken? Ik wil graag nog een keer naar Italië , Amerika en terug naar Griekenland want daar ben ik echt verliefd op geworden. Nou ja in elk geval op het eiland Zakynthos waar ik twee jaar geleden in het voor seizoen was, toen waren er nog maar heel weinig toeristen.  Ik hou van landen met mooie natuur of geschiedenis. 

142. Welke superkracht zou je willen hebben? Geneeskracht zou ik wel heel mooi vinden om te hebben. Op die manier zou ik jongeren die ziek zijn kunnen genezen. 

143. Wanneer kon je wel door de grond zakken? Ooooh zo vaak ik zie met een oog niks dus ik val nog wel eens van een stoepje of loop nog wel eens tegen een lantaarnpaal op. Maar eigenlijk kan ik daar zelf dan stiekem ook wel enorm om lachen. Ik bezit namelijk na al die jaren een flinke dosis zelfspot!

144. Van welk liedje word je altijd vrolijk? Vrolijk hmmm dat is een goede ik houdt van de muziek van Racoon, Miley Cyres en Ilse de Lange maar dat is niet echt vrolijke muziek dan ga ik denk ik voor Bruna Mars met up town funk daar word ik altijd wel lekker vrolijk van. Of Daddy Yankee van Jean-Paul 

145. Hoe flexibel ben je? Lichamelijk ben ik te flexibel (Hypermobiliteits Syndroom). Ik heb van mijn HMS vooral flinke last in mijn handen. Ik ben afgelopen jaar dan ook 2x aan mijn handen geopereerd. Daarnaast is er een zilversplint aangemeten deze kan ik volgende week gaan passen. Momenteel zit ik ook weer 8 weken in het gips omdat nu een ander gewrichtje uit de kom bleef gaan. Dit kan ook weer een operatie worden. Stiekem ben ik er wel een beetje klaar mee maar goed de pijn is erger dus we doen wat we moeten doen.Geestelijk kan ik slecht tegen verandering dus daarin ben ik niet flexibel.

[004152]

Wat ze met de operatie doen is heel simpel. Ze maken kleine sneetjes in de vinger waar ze moeten opereren zie de foto hier boven. Dan proberen ze met hechtingen in mijn vinger de banden om mijn gewrichten die te los zitten strakker te maken. Bij mijn duim is dit op 2 plekken goed gelukt. De operatie hierboven aan mijn middelvinger heeft helaas niet gewerkt. Dus dat gaan we nu proberen op te lossen met een zilversplint.

146. Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent? Nee vroeger toen ik nog dronk vond iedereen mijn mix drankje wel erg raar Malibu met Chocomel maar ik vond dat echt heerlijk.

147. Wat doe je als je in de rij moet wachten? In de stress schieten bedenken of ik later terug ga of mijn telefoon pakken om rustig te worden. 

148. Ben je leuker in de spiegel of op foto’s? Op foto’s doordat ik vroeger model ben geweest weet ik precies hoe ik een foto moet nemen om er voordelig op te staan.

10

149. Kies je voor minder eten of meer sporten? Minder eten want sporten lukt lichamelijk niet. Maar als ik eerlijk moet zijn lukt het minder eten me het afgelopen jaar ook erg slecht. Sinds een weekje volg ik het Walk at Home programma van Leslie. Dat zijn korte high intensive wandelingen die je thuis kunt doen. Ik kies meestal voor 1 mile dat is 15 minuten en precies haalbaar voor mij. 

150. Voer je vaak gesprekken in je hoofd? Nee, Maar ik pieker wel heel veel mijn hoofd heeft ook nooit rust het lijkt alsof die elke dag een marathon rent. Ik kreeg gisteren toevallig te horen dat ze gaan testen of ik naast Autisme ook ADD heb dat zou die onrust kunnen verklaren. Mocht dat zo zijn dan zou er ook wat aan gedaan kunnen worden.

151. Waar zou je beroemd mee willen zijn? Met mijn Boekenblog en het feit dat ik daarmee de Nederlands talige auteurs promoot. Maar ook vanwege het feit dat ik mij niet laat tegenhouden door mijn Dyslexie

152. Hoe voelt het om afgewezen te worden? Normaal, dat is al zo vaak gebeurd dat ik er niet meer van op kijk. Maar stiekem is dat toch elke keer wel weer een klap

153. Wie wil je beter leren kennen?  Heel veel auteurs zou ik wel beter willen leren kennen. 

154. Ruik je altijd lekker? Nee, als ik last van mijn angst heb kan ik wel eens erg ruiken. Daarom neem ik naar spannende dingen meestal een schoon shirt en deo mee. Want ik heb er een hekel aan om niet lekker te ruiken. 

Volgende week gaan we weer verder met vraag 155 ik zeg tot dan

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
4 jaren geleden

Over dat negatieve zelfbeeld kan natuurlijk alleen jij zelf oordelen, maar je website straalt juist een en al optimisme uit. Positief ingestoken teksten., Mijn complimenten!
Henk onlangs geplaatst…‘En vraag niet naar de weg, want iedereen is de weg kwijt’My Profile

Dennis van Elten
4 jaren geleden

Ik vind dat je het goed doet ook met deze vragen ben je zo open en eerlijk. Je bent een mooie vrouw van binnen en buiten, blijf vooral zo doorgaan.
Dennis van Elten onlangs geplaatst…CD Recensie: Ordinary Man (Ozzy Osbourne)My Profile

Alexandra
4 jaren geleden
Antwoord aan  Dennis van Elten

Naar buiten toe kom je niet negatief over. Eerder als een doorzetter, met een sterke wil, veerkrachtig want je komt altijd weer overeind. Mij lijk je juist een heerlijke spontane, ietwat verlegen, vrolijke jongedame en das alleen naar aanleiding van je blogs lezen. Je bent ook heel eerlijk, dat blijkt wel uit de antwoorden die je op de vragen geeft.

Tine
4 jaren geleden

Als superkracht zou ik kiezen om te kunnen vliegen. Lijkt me heerlijk om overal naartoe te kunnen wanneer je zelf wil. Of gewoon even om te ontsnappen aan alle drukte hier beneden.

sandra
4 jaren geleden

Leuk je zo weer wat beter te leren kennen. Wat een prachtige foto trouwens!

KoolFamily
4 jaren geleden

Leuk om je zo beter te leren kennen…
Super lief dat je als superkracht geneeskracht zou kiezen.
KoolFamily onlangs geplaatst…Corona positief bekekenMy Profile

Geke
4 jaren geleden

Wat leuk om zo jezelf vragen te stellen. Interessante vragen om over na te denken!

Joyce - SomedayTodayNL
4 jaren geleden

Leuk om te lezen! Open en eerlijk geschreven.
Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…Persberichten | It’s prime time!My Profile

Caroline
Caroline
4 jaren geleden

Heel leuk deze vragen reeks, zo leren we je bij elke blog steeds een stukje beter kennen.

Gea
Gea
4 jaren geleden

Je bent heel open 🙂 leuk om te lezen wel hoor. Malibu chocomelk? Dat klinkt we heel apart haha

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x