Over de boeken van Latoya Meuris

Hallo lieve lezers van bookstamel.

Deze week is het boekenweek! Hoewel ik enorm van boeken houdt moet ik bekennen dat ik de meeste boekenweek geschenken niet heb gelezen omdat deze meestal niet in mijn straatje passen. Tijdens deze week ga ik ook niet opeens meer lezen of kopen want tja je houdt van boeken of je doet het niet! Bij mij is het eigenlijk gewoon het hele jaar boekenweek. Maar goed mocht je nu nog wat inspiratie nodig hebben dan zit je hier goed. Want vandaag gaan we het hebben over de boeken van Latoya Meuris. Nu schrijft zij natuurlijk ook onder een aantal pseudoniemen zoals je hier kan lezen. Dus kun je een aantal verschillende namen tegen komen.

9200000092313955

 

We beginnen dit keer bij Caelian geschreven onder de naam Latoya Moirae. Caelian is uitgekomen in juni van 2018. Caelian is een soort hertelling van Peter Pan hier gaat het boek over. “Het litteken op mijn onderarm van de ijzeren haak is het enige wat de herinnering nog enigszins levendig houdt. Al is het maar voor enkele seconden. Dan vervaagt alles weer en vraag ik me voor de zoveelste keer af of ik het toch niet allemaal gewoon gedroomd heb. Gisteravond was de eerste keer dat ik niet voor het raam heb staan kijken. De eerste keer dat ik het niet open heb laten staan. Voor hem. Voor wie? Ik weet niet eens meer zeker hoe hij eruitzag.

” Het is halverwege de 23e eeuw op de Aarde. Ruimtereizen en handeldrijven met andere planeten behoren tot het alledaagse leven. Ingenieur en pilote Eavan is een afstammelinge van Wendy, een meisje dat meer dan drie eeuwen geleden door een vliegende jongen mee is genomen naar een eiland waar je nooit volwassen wordt. Eavan is er heilig van overtuigd dat haar voorouder het hele verhaal, dat ze in een dagboek heeft opgeschreven, niet uit haar duim heeft gezogen. Eavan vermoedt dat Wendy meegenomen werd naar een andere planeet. Samen met haar vriend en collega Chris is ze daarnaar op zoek met haar ruimteschip. Ze storten neer op een onbekende planeet met een enorm eiland, waar Eavan al snel aanknopingspunten vindt. Maar ze is bij lange na niet voorbereid op wat ze werkelijk vindt op het eiland vol duistere geheimen. 

9200000047159188

 

Het tweede boek waar we het over gaan hebben is De slang in het Paradijs. De cover van dit boek vind ik een beetje erg freaky maar dat mag de pret niet drukken. De slang in het paradijs van Latoya Moirae gaat over De 23-jarige Max. Max woont nog bij zijn ouders en zijn 18-jarige zusje Juliëtte in Den Haag. Hij heeft van kleins af aan al een hechte band met Juliëtte. Té hecht volgens sommigen, maar zelf trekt hij zich daar weinig van aan. Terwijl bij Max de gevoelens voor zijn zus buitensporige proporties dreigen aan te nemen, is er in Den Haag een Satanssekte aan het werk die de mensen schokt. Met regelmaat worden er lijkjes van katten gevonden en worden er zelfs graven geschonden. Max en Juliëtte stuiten tijdens een wandeling in het bos op een offertafel.

Tijdens een vakantie in Zeeland zijn broer en zus getuige van een ‘zwarte mis’ en raken ze verstrikt in de gevaarlijke en regelrecht moorddadige praktijken van de sekte. Met gevaar voor eigen leven.

9789463967136_front

 

Tot slot kan natuurlijk haar nieuwste boek niet ontbreken in dit lijstje! Dit is het eerste boek dat ze schreef onder de naam Latoya Morris en het eerste boek dat ze uitgeeft bij Hamley Books. Daarnaast is het natuurlijk ook het boek waarover ik mijn recensie ga schrijven. Ik vind de cover van dit boek echt geweldig mooi. Gebroken Adem gaat over De 19-jarige Patrick. Patrick gaat samen met zijn ouders en zijn zusje Judith met vakantie in Baltimore, Ierland, waar zijn tante een hotel runt. Hij heeft totaal geen zin in de vakantie, totdat de mysterieuze Morgayne plots in het hotel opduikt. Hij valt meteen voor haar, maar zij lijkt onbereikbaar voor hem. Ondertussen breekt er aan de zuidwestkust van Ierland grote chaos uit. Het weer slaat om, er spoelen zeedieren aan op de stranden. Terwijl de storm alsmaar heftiger wordt, zoekt Morgayne plots toenadering tot Patrick. Hij geraakt al snel onder de invloed van haar charmes, maar wanneer hij ontdekt dat zij iets met het stormweer te maken heeft, begint hij te beseffen dat zij geen gewone jonge vrouw is. Maar is hij dan nog in staat om zichzelf te redden? Wil jij gebroken adem nu ook gezellig met mij mee lezen dan kun je die hier kopen. 

Ik wens je een fijne dag!

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
KoolFamily
4 jaren geleden

Deze zou ik meteen ook lezen…
Ik begin bijna te hopen op quarantaine dat ik eens aan mijn veel te lange leeslijst kan beginnen. 🙂
KoolFamily onlangs geplaatst…De Mol #1 (Bart)My Profile

Rory
4 jaren geleden

Dat laatste boek is dan ook meteen het boek wat mij het meeste aanspreekt, waarom weet ik eigenlijk niet. Het klinkt heel spannend en eigentijds. Dat tweede boek klinkt eigenlijk een tikje te griezelig (voor mij)…
Rory onlangs geplaatst…Hoe vermijdingsgedrag je niet gaat helpenMy Profile

Kirsten Erin
4 jaren geleden

Het derde boek lijkt mij erg interessant en spannend om te lezen! De cover ziet er inderdaad, zoals je zelf al schrijft, ook erg mooi uit!
Kirsten Erin onlangs geplaatst…5 tips om meer vrije tijd te creërenMy Profile

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x