Blogs van eigen bodem met Anaïd Haen en Django Mathijsen

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Op Facebook leerde ik Anaïd Haen en Django Mathijssen kennen. Deze twee auteurs hebben een aantal boeken los van elkaar geschreven. Maar vaak schrijven ze toch als duo. Dus leek het me leuk om beide auteurs te vragen om samen mee te werken aan de blogs van eigen bodem. Gelukkig vonden ze dat een leuk idee dus vandaag maak je kennis met twee auteurs.

Anaïd Haen

Laten we beginnen met de jonge dame Anaïd Haen. Je kunt denk ik wel stellen dat het vertellen van verhalen door het bloed van Anaïd Haen heen stroomt. Ze schrijft namelijk erg vaak en veel het is dan ook niet zo gek dat ze inmiddels aardig wat leuke boeken op haar naam heeft staan. Van kinderboeken tot fantasy voor volwassenen. Het liefst schrijft Anaïd toch wel sciencefiction en geloof me daar is ze ook echt steengoed in. Anaïd Haen doet ook regelmatig mee met schrijfwedstrijden. Deze schrijfwedstrijden heeft ze nodig om haar zelf te blijven uitdagen en daarnaast vind ze nog steeds (Ondanks de vele boeken op haar naam) dat ze hier veel van kan leren. Ze heeft met deze schrijfwedstrijden dan ook al verschillende eerste plaatsen behaald. Anaïd schrijft overal en altijd en de inspiratie haalt ze ook eigenlijk overal vandaan. Naast het schrijven van boeken heeft Anaïd nog een grote liefde en dat is Django Mathijssen. Het is dus ook niet zo raar dat deze 2 samen regelmatig boeken schrijven.

Django Mathijssen

Django Mathijsen is dus de volgende auteur waar ik je aan wil voorstellen. Django houdt net als Anaïd enorm van het schrijven van Sciencefiction verhalen. Hij is dan ook de enige auteur die 2x de Unleash Award heeft gewonnen. Helaas bestaat deze award inmiddels niet meer maar dat zegt toch heel wat. Django houdt net als Anaïd van schrijfwedstrijden en naast dat hij daar vaak zelf aan mee doet is hij ook jurylid geweest van de Fantastels schrijfwedstrijd. Jullie merken het eigenlijk al wel het leven van deze twee auteurs bestaat vooral uit schrijven en leuke fantasy evenementen bezoeken. Maar daarnaast speelt hun liefde voor elkaar ook een erg grote rol en houden ze van gezelligheid. De komende weken gaan je natuurlijk nog veel meer lezen over hun leven als auteur en hun boeken.

Liefs, Melanie

Ik schreef al een recensie van het boek Decadentia Teloorgang geschreven door Anaïd Haen en Django Mathijssen die kun je hier lezen. Het boek kopen dat kun je hier doen.

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. rachel schreef:

  ik ben benieuwd 😀 vind dat altijd leuk om te lezen dit soort dingen en die erop volgen
  rachel onlangs geplaatst…Jeugdsentiment: Mini Mousse & Daisy DuckMy Profile

 2. Jouvence schreef:

  Leuk dat je nog meer gaat delen over hun leven als auteur!

 3. nicole schreef:

  Wat leuk dat ze ook samenwerken als duo schrijvers. Zo heb je feitelijk het beste van twee werelden!
  nicole onlangs geplaatst…Bloemkoolrijst invriezen kan dat? Mijn ervaring!My Profile

 4. Linda schreef:

  Wat leuk zeg, een kijkje achter de schermen! Ben altijd benieuwd wat schrijvers meemaken en wat ze daarvan meenemen als inspiratie ☺️

  Linda onlangs geplaatst…Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask | The Body ShopMy Profile

 5. Leuk en creatief idee! Zelf werd ik er maar weer even aan herinnert nu dat ik vaker moet lezen 😅
  Susan | The Seoulite onlangs geplaatst…Limited Starbucks collectie: Alice in WonderlandMy Profile

 6. Ik moet echt vaker gaan lezen! Vooral als ik jouw blog lees haha
  Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…Today Tries | Tony’s Chocolonely met spijs en nootjesMy Profile

 7. Monique schreef:

  Heel leuk om te lezen. Om eens wat meer te weten te komen zo.

 8. Manon schreef:

  Leuk als een schrijver echt elk genre leuk vind en kan schrijven

 1. 24 maart 2020

  […] Wil je Decadentia 2 Maskerade kopen dan kun je dat hier doen. Meer te weten komen over deze auteurs? Lees dan het blog waarin ze zich voorstellen hier.  […]

 2. 5 december 2020

  […] Nieuwsgierig geworden naar het boek dan kun je hem hier kopen. Kennis maken met de auteurs dat doe je hier.  […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge