Blogs van eigen bodem met Latoya Meuris

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Latoya Meuris tekende onlangs bij Hamley Books, zoals jullie weten een van mijn favoriete uitgevers. Tijd dus om haar te vragen voor de blogs van eigen bodem. We hadden hier eigenlijk al eerder over gesproken maar toen kwam het er door omstandigheden niet van. Maar deze maand is het dan eindelijk zo ver. Latoya Meuris is auteur van eigen bodem!

Latoya Meuris

Wil jij een van de boeken van Latoya Meuris kopen dan kun je dat hier doen. Wil je de andere blogs met Latoya niet missen sla dan deze pagina op.

Tijd dus om Latoya Meuris wat beter te gaan leren kennen. Latoya is geboren en getogen in Sittard en afgestudeerd als Vertaler Engels op de vertaalacademie in Maastricht. Daar heeft ze ook 3 jaar Russisch gestudeerd en is ze voor haar stage een half jaar in Rusland geweest, in Moskou. Nadat ze haar diploma had gehaald, is ze naar het westen verhuisd. Ze is daar in Den Haag gaan samenwonen met haar toenmalige vriend. Inmiddels is ze met deze man alweer 20 jaar samen en zijn ze al 12 jaar getrouwd. Ze wonen in hun droomhuis in Rijswijk samen met hun katten Daigho en Ghibli. Ze werkt fulltime voor een Duits vertaalbureau, waarvoor ze lekker thuis kan vertalen.

Ze heeft inmiddels aardig wat boeken bij verschillende uitgevers op haar naam staan. Nou ja, onder het pseudoniem Latoya Moirae. Hier ga ik nu niet te veel op in, omdat we het natuurlijk volgende week over al haar geweldige boeken gaan hebben. Ze was een beetje zoekende naar de perfecte uitgeverij. In 2019 vond ze dus eindelijk de uitgeverij waar ze al zo lang naar opzoek was: Hamley Books. Omdat ze bij deze uitgeverij thuis is gekomen, gaat ze hier verder schrijven onder de naam Latoya Morris. Onlangs verscheen haar eerste boek bij deze uitgever: “Gebroken Adem”.

Naast schrijven is ze ook een echte sportfanaat. Ze heeft al heel wat jaren een seizoenskaart voor Feyenoord en gaat samen met haar man naar bijna elke thuiswedstrijd. Daarnaast proberen ze zoveel mogelijk andere sporten te zien, zoals tennis , honkbal en ijshockey. Zelf speelt ze tennis, badminton en sqaush en doet ze ook nog eens aan fitness en hardlopen. Daarnaast speelt muziek ook een grote rol in haar leven. Ze speelt gitaar, keyboard en ukelele, zingt graag en is een grote fan van The Beatles en Keane. Tot slot tekent en schildert ze graag: ze heeft een voorliefde voor Japanse anime en tekent vaak de karakters van haar boeken.

Heel veel liefs,

Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole
4 jaren geleden

Ik lees dit met extra interesse omdat mijn oudste dochter ook een vertaalopleiding Engels heeft gevolgd. Wat leuk dat ze een boekdeal heeft gekregen zeg!
nicole onlangs geplaatst…Hoe ik de helft goedkoper uit ben bij de tandartsMy Profile

trackback

[…] de boeken van Laytoya Meuris. Nu schrijft zij natuurlijk ook onder een aantal pseudoniemen zoals je hier kan lezen. Dus kun je een aantal verschillende namen tegen […]

trackback

[…] jij Latoya Meuris nog iets beter leren kennen lees dan het blog waarin ik haar voorstel hier. Latoya haar boek kopen dat kun je hier […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x