Blogs van eigen bodem met Filip Bastien

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Vandaag gaan we kennis maken met auteur Filip Bastien. Al enige tijd doe ik met heel veel liefde en plezier mee aan de blogtours van uitgeverij Hamley Books. Toen Hamley Books eind vorig jaar aan ons een aantal nieuwe auteurs voorstelde kon ik dan ook niet wachten om er een paar te vragen voor de blogs van eigen bodem. Filip Bastien is er daar een van.

Filip[2930]

Wil je winteruren van Filip Bastien kopen dan kun je dat hier doen.

Filip Bastien is geboren in 1962 en woont momenteel met zijn vrouw Annie in Werchter. In het dagelijkse leven werkt hij als systeembeheerder en daarnaast schrijft hij dus erg graag. Het eerste boek van Filip dat werd uitgegeven door uitgeverij Hamley Books kan je mogelijk bekend in de oren klinken. Want Winteruren heeft Filip in 2018 in eigen beheer uitgebracht. Winteruren werd erg goed ontvangen door het lezerspubliek.

Winturen werd namelijk genomineerd als ‘Beste boek 2018’ van de Indie Awards. De prijs voor onafhankelijke uitgevers. Het boek won de juryprijs voor meest memorabele hoofdpersonage 2018. Daarmee was Filip Bastien ook gelijk de eerste Vlaming die een Indie Award won. 2 jaar later komt zijn boek dus opnieuw uit maar dan bij de supertoffe uitgeverij Hamley Books. Maar daarnaast is Filip ook weer hard aan het schrijven zo is hij bezig met een Kinderboekenreeks, een thriller en een komische oorlogsroman. In de vrije tijd die er nog overblijft, wandelt Filip graag, kijkt hij naar een sci-fi of grijpt hij naar zijn telescoop om de sterrenhemel te bewonderen. Samen met zijn vrouw is hij ook actief in de lokale kunstkringen.

Liefs, Melanie

Wil je de andere blogs over Filip Bastien niet missen zorg dan dat je deze pagina in de gaten houdt.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x