Het mooiste boek volgens Kim

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is weer zondag 🙂 Voor mij betekend zondag lekker lui op de bank met een goed boek een kop thee en vriend lief. Nou ja vanaf 15 maart komt daar ook weer de F1 bij want daar genieten vriendlief en ik allebei van. Maar goed ik lees dus erg veel vorig jaar heb ik ruim 100 boeken gelezen ik ben dus altijd opzoek naar nieuwe en bijzondere boeken. Zo ontstond ook het idee voor het mooiste boek volgens. Inmiddels loopt dit onderwerp al weer 2 maanden en hebben we al veel leuke boeken voorbij zien komen. Vandaag is het de beurt aan Kim lezen jullie gezellig mee?

45254770_1932651356819458_6463649790176526336_n[2166].jpg

Welk boek was het mooiste boek dat je hebt gelezen? Vlak voordat ik stierf van S.K. Tremayne. Van 2019 dan ;-). 

Waar gaat het boek over? Kath, een moeder van een dochter Layla, en vrouw van Adam, wonen op een afgelegen plek in een nationaal park in Engeland. Kath krijgt een auto-ongeluk waarbij ze een meer in rijdt. Ze overleeft het ongeluk nog maar net. Wat ze overhoudt aan het ongeluk zijn alleen wat blauwe plekken en geheugenverlies. Na het ongeluk reageert haar man koeltjes en haar dochter lijkt steeds vreemder gedrag te vertonen. Ze heeft het bijvoorbeeld steeds over een man op de heide die ze ziet maar Kath en Adam zien deze man niet. Beetje bij beetje krijgt ze haar herinneringen terug en ze realiseert zich dat het ongeluk helemaal geen ongeluk was. Nu nog haar omgeving die haar moet geloven…

Waarom vind je dit boek het mooiste boek dat je hebt gelezen ? Het verhaal is mysterieus, erg spannend, onvoorspelbaar. De schrijver beschrijft goed wat er gebeurd wat je zou kunnen zien waardoor je het gevoel hebt dat je er ook bij bent. Verrassend einde en ik zou wel willen dat het verfilmd zou worden! 

Welk genre lees je over het algemeen graag? Thrillers. Ik hou van de spanning. Het gevoel dat je door wil lezen en niet wil stoppen. 

Hoeveel boeken lees je ongeveer per jaar? Te weinig! Ik denk ongeveer 10 boeken per jaar. Vooral op vakantie lees ik graag, dan neem ik er ook echt de tijd voor. Sinds twee maanden hebben we een kindje dus zal het lezen sowieso wat minder worden maar ik word altijd erg gelukkig van lezen. 

Is er nog een ander boek dat je de lezers van Bookstamel graag zou willen aanraden? De andere boeken van deze schrijver (Vuurkind & IJstweeling). Winterkinderen van Lulu Taylor. En Facade van Esther Verhoef. Beide ook erg spannend. 

Waar kunnen we jou volgen op social media? Ik heb een blog: www.kimsdailythings.com . Ook kun je mij volgen op Facebook (www.facebook.com/kimsdailythings) en Instagram (www.instagram.com/kimsdailythings). 

Dankjewel Kim! voor je tips

Fijne Zondag, Liefs Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kim
Kim
4 jaren geleden

Super leuk dat ik een stukje mocht schrijven op je blog 🙂

rachel
4 jaren geleden

Leuk stuk geworden!! en F1 keken mijn man ik altijd en zetten zelfs de wekker ervoor haha
rachel onlangs geplaatst…Happy moments #9My Profile

Monique
4 jaren geleden

Leuk geschreven. Dit boek klinkt ook echt als iets voor mij.

Jouvence
Jouvence
4 jaren geleden

Dit lijkt me een erg spannend boek om te lezen! Deze ga ik onthouden.

Georgina Lifestyle
4 jaren geleden

Leuk interview! Het verhaal zou ik ook spannend vinden, denk ik. Het verhaal komt mij bekend voor. Is er toevallig een boekverfilming van gemaakt?

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x