1000 vragen aan jezelf – 9

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Een nieuwe week dus weer een nieuwe ronde met vragen aan mezelf. Week 9 alweer jeetje dat gaat eigenlijk best snel he. Heb jij al een aantal van deze vragen aan jezelf beantwoord? Laat het me dan weten zodat ik ze kan gaan lezen want dat lijkt me echt super leuk.

CIMG2686 copy

113. Heb je losse eindjes in je leven? Nee dat denk ik niet 

114. Waarom drink je (geen) alcohol? Ik drink geen alcohol ik heb dat vroeger wel gedaan. Maar mijn vader was Alcoholist en daar heb ik dus een heel slecht voorbeeld aan gehad. Ik heb heel veel mooie momenten met me vader gehad. Hij had geen kwade dronk hij wilde dan vooral gekke dingen doen ons met pyjama aan in het zwembad gooien etc. Later toen ik ouder was zag ik de andere kant het ziek zijn de verslaving etc en heb ik er ook veel pijn en verdriet van gehad. Omdat ik bang ben zelf verslaafd te raken drink ik dus geen druppel

115. Van welke spullen word je blij? Boeken boeken en nog veel meer boeken 

116. Heb je al naar de wolken gekeken vandaag? Jazeker ik kijk elke dag even naar de wolken en de lucht die zien er vaak zo mooi uit. 

117. Welk woord zeg je te vaak? Weet je wel 

118. Sta je graag in de spotlights? Nee niet meer vroeger wel. 

IMG_8147

119. Waar moet je vaker de tijd voor nemen? Familie. Ik vind contacten onderhouden en dingen ondernemen soms erg lastig. Meestal als ik ga vind ik het toch super leuk dus ik zou daar vaker tijd voor moeten nemen. 

120. Zijn mensen van nature goed? Ik wil dat graag geloven. 

121. Verkies je weleens je werk boven de liefde? Uhm nee liefde gaat voor alles

122. Waarvoor ben je je ouders dankbaar? Zeker ze hebben goede en slechte kanten maar zonder hun was ik hier niet op de aardbodem. Ik ben ze dankbaar voor alle mooie momenten en alles wat ze voor mij hebben gedaan. 

123. Zeg jij altijd wat je denkt? Ja vaak ook als ik het beter niet zou kunnen doen. 

124. Heb je vaak de tv aan zonder dat je kijkt? 9 van de 10 keer dan zet ik iets op en word ik afgeleid door me telefoon of door het borduren lezen etc. 

125. Welk oud zeer heb je? (een oud verdriet) Ik heb heel veel oud zeer ik heb heel veel meegemaakt. Ik denk dat een van de dingen waar ik wel wat over kwijt wil het pesten is. Van het feit dat ik vroeger ben gepest heb ik nog steeds last. 

126. Wat koop je van je laatste tien euro? Eten want dat is toch het aller belangrijkste. 

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Beau Bewust
4 jaren geleden

Leuk concept! Wat betreft het meer tijd doorbrengen met familie, dit ben ik helemaal met je eens! Ik heb voor mijzelf ook besloten hier meer prioriteit van te maken 🙂

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Beau Bewust

Oooh wat goed van je! Ja soms is het moeilijk om daar tijd voor vrij te maken maar het is wel heel belangrijk
Bookstamel onlangs geplaatst…Blogs van eigen bodem met Mia FarnwoodMy Profile

Laura
4 jaren geleden

Ik herken helaas je antwoord op vraag nummer 114.. Mijn moeder is ook zo iemand. Gelukkig woon ik nu niet meer thuis en moet ik dat niet meer meemaken.. Ik drink wel alcohol, maar in heel beperkte mate en enkel voor de smaak, niet voor de ‘roes’.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Laura

Mijn vader is er helaas uiteindelijk aan overleden. Ik heb heel veel mooie tijden met hem mee gemaakt hij had geen kwade dronk maar het was wel een lastig stuk. Daarom besloten om geen druppel te drinken.
Bookstamel onlangs geplaatst…Blogs van eigen bodem met Mia FarnwoodMy Profile

Sherana | Reisenergie.nl
4 jaren geleden

Wat heftig je antwoord op vraag 114 en 125. Ik hoop dat je het allemaal een plekje hebt kunnen geven.
Sherana | Reisenergie.nl onlangs geplaatst…Reizen met de bus in India: avontuurlijk maar nooit meer!My Profile

Bookstamel
4 jaren geleden

Het meeste heeft inmiddels een plekje de andere dingen daar werk ik momenteel hard aan
Bookstamel onlangs geplaatst…Blogs van eigen bodem met Mia FarnwoodMy Profile

Manon
4 jaren geleden

Ik heb de tv in de avond ook aan en meestal doe ik dan op mn mobiel wat ja haha.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Manon

hahaha herkenbaar dus
Bookstamel onlangs geplaatst…Blogs van eigen bodem met Mia FarnwoodMy Profile

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x