Recensie Ik ben je niet vergeten van Christina Lauren

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Even dacht ik dat dit weer een slechte leesmaand zou worden. Ik had alweer een tijdje enorme last van me pols en ging daar halverwege februari weer mee naar het ziekenhuis. Helaas bleek dit keer het derde gewrichtje bij mijn duim te zijn die vanwege mijn HMS problemen gaf. Dus mocht ik weer 8 weken het gips in.

Helaas zat het gips de eerste keer te straks en moest ik weer terug naar het ziekenhuis. Maar goed nu moet het er dus no zo’n 6 weken om en tja dat is balen. Nu hoop ik wel dat dit werkt want als dat niet helpt moet ik alsnog geopereerd worden. En na de twee operaties van vorig jaar is dat niet echt waar ik op zit te wachten. Maar gelukkig zijn er dan de boeken om mij op te vrolijken. 

Dit keer las ik een heerlijke roman Ik ben je niet vergeten en daar gaat mijn recensie over. Die je hieronder kan lezen. 

Ik-ben-je-niet-vergeten

Wil je Ik ben je niet vergeten van Christina Lauren kopen dan kun je dat hier doen.

Titel: Ik ben je niet vergeten Auteur: Christina Lauren: Uitgeverij: Xander uitgevers Genre: Roman Cijfer: 10

Hier gaat het boek over:

Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar. Tot die ene noodlottige avond…
Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken.

Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen.
Macy heeft zich al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?

Dit vind ik van het boek:

Ik ben je niet vergeten van Christina Lauren is een vertaalde feelgood. Maar de flaptekst van dit boek sprak me zo erg aan dat ik hem wel moest lezen. Nou geloof me daar heb ik geen spijt van gekregen.

Christina Lauren heeft een heerlijke beeldende schrijfstijl waardoor het voelt alsof je vanaf het aller eerste moment midden in een film zit. De karakters zijn enorm goed uitgebouwd en weten je met een hartslag te veroveren. Elliot vond ik heel erg bijzonder je voelt de verschillende emoties die hij mij maakt door hem heen razen. Daarnaast is die super lief en een beetje een nerd.

Macy daar in tegen staat iets sterker in haar schoenen. Maar tijdens het lezen van het verhaal merk je dat er meer achter haar schuil gaat dan dat je oog in eerste instantie ziet. Ze worstelt met een aantal dingen uit het verleden.  De band die Macy en Elliot hebben is bijzonder en het is super mooi om te zien hoe deze zich langzaam aan weer meer ontwikkeld. Je bent continu benieuwd naar wat er is voorgevallen tussen Macy en Elliot waardoor ze uit elkaar waren gegroeid.

Dit boek is dan ook stiekem wel een rollercoaster van emoties. En het einde van dit boek is gewoon hartverscheurend en prachtig. Doordat het boek prachtig is opgebouwd is het einde ijzersterk. Ik kan dan ook niks anders zeggen dan dat dit boek nagenoeg perfect is en daarom krijgt het een 10 van mij.

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marieke
4 jaren geleden

Wauw, een 10! Ik móet dit boek maar snel een keertje gaan lezen dan. Hopelijk blijven de dames nog lang schrijven.
Marieke onlangs geplaatst…Throw like a girl – Sarah HenningMy Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Marieke

Ja dat hoop ik ook hun boeken zijn echt top!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x